Bu nedir yaw....ülkenin parasının başka ülkeye göre değeri...bütün hesabın temel taşı, say ki 3 gümüş paraya, ya da bi kilo buğdaya göre, nasıl iş yapacak bu reel sektör, neyi nasıl hesaplayacak, sipariş verecek, imalat yapacak, ihraç edecek...
Düşük faiz, yüksek kur, bizim kurla işimiz yok, cari açığı kapatacaz bundan böyle yüksek kurla, Çin gibi düşük ücret üretim üssü yalan dolan....al sana grafik, sonra niye böyle oldu...yersen..
![]()
Cetvel çok fonksiyonlu, İsveç çakısı gibi, incelemeden bilemezsin kerametini...say ki dürbün gibi, büyüteç gibi...içinde teknik analiz zaten var, koy üzerine harmonikleri, indikatör osilatör sistem kullanmak yasak değil serbest...
Bilmediğin şeyi eleştiremezsin...ben 10 sene filan eleştirdim..kimse şu an EWA yı benim gibi eleştiremez..zaten eleştirirken öğrendim...yollıyayım sana 30 kitap, bi bak, sonra konuşuruz uzun uzun...kimseyle etkileşemiyorum zaten EWA üzerinden iyi gelir bana...
Bu motor ideal makina olmayabilir...illa ideal olanı, ya da ideal bir dönem çalışan makinalar bulunur...altını var, petrolü var, pariteleri var...
Daha önce de başka birine dedim, biri de çıkar teknik analiz temel analiz diye bir şey yoktur der, çıkamayız işin içinden..
hafta sonu yapalım
tohum da ekeyim... hafta sonu fırtına biçeyim
turkiye de abd li gibi maaş alacam dersen, o cetvel don lastiğidir.![]()
Viop basliginda ariston gondermisti
27 Aralık 2021 Pazartesi, 21:44
Güncelleme: 28 Aralık 2021 Salı, 00:37
https://www.bloomberght.com/tl-mevdu...esviki-2295376
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Aman Darwin, Evrim...sakıncalı şeyler bunlar, bundan böyle...Adem..Havva..incir yaprağı...incir yaprağını tutan bi don lastiği
Aristoyla karşılık vereyim;
Bir şey bir şeye dokunduğunda, dokunulan şey de dokunana dokunur.
Yani, you can touch this..dokundur...elle, de diyen var...dı nı nı nı, nı nı, nı nı...
Yer İmleri