Sayfa 281/286 İlkİlk ... 181231271279280281282283 ... SonSon
Arama sonucu : 2286 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Vestel gözüken o ki borsamızda böyle bir potansiyel barındıran başka bir şirket var mı bulamadım gerçekten

Ama gerçekten inanılmaz bir yönetim anlayışının elinde çöp bile değil çöp poşeti fiyatında fiyatlanan bir gaflet içinde

BIR DOSTUMA....ellerimi yeniden uzatiyorum.....

topigi actim.....geldin bunu yazdin....

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Hoş geldin Kuzu. Seninle neredeyse 25 yıl öncesine giden bir muhabbetimiz var, yorumlarını okumak ayrı bir zevk. Öpüyorum yanaklarından. TH ��

SANA cevap verdim....new york a yanima gel seni agirliyayim dedim....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    vawwwww plato.data....BILGI KUPUM....lem ozledim seni....newyork a gelirsen hubar ver....SUZME iraqi cektireyim sana....

vayyy anasini....yillar yillari kovaladi....BIZ HALA SAGIZ ULEN.
    sonra.....durduk oturduk yerde geldin bunu yazdin...SOK OLDUM....karisinin aldalttgi erkek gibi oldum....SIRTIMDA hancerle....USTUNDEN BULDOZER GIBI GECTIM....

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Sana minnettarız Güneysu, foruma müthiş bir katma değer kazandırdın goygoyculuk alanında büyük üstat olan Kuzu'yu buraya çağırarak. Eskiden tanıdığım ve uzunca bir süre uzak kaldığım Kuzu ne diyor diye bakmaya gelmiştim buraya ama zaman kaybı imiş. Buradaki goygoyculara mutluluklar diliyorum, devam etsinler Türkçenin ırzına geçmeye ve borsacılara akıl vermeye. Adamın kendisine hayrı yok başkalarına akıl veriyor, pes valla.

Bu topikteki son yazımdır.

NE OLDU BIZE....anlamadim....niye boyle yaptin kavriyamadim....COK UZULDUM....

fekaat....benim yaptiklarimda....insanlik sinirlarini asti....BANA....O INSANLIKTAN CIKTI....SEN NIYE CIKTIN...DEDIRTTI....

simdi.....BEN SENI BAGISLADIM.....SENDE BENI BAGISLA....DOSTLUGUMUZA GERI DONELIM...

new york a gel....IRAQI CEKIP....bu borsanin....insani....nasil insanliktan cikardigini konusup....

BIZIM GIBI BILGILI INSANLARIN COGALMASI DILEGI ILE ICELIM....ula namissiz.

not....turkceme bulasma....beni gunde 15 000 kisi tikliyor....seni 2000,,,,TURKCENI DUZELT.....GAVAT....ha ha ha....

bana bulastin ki....seni gundeme alayim....MENSUR OLASIN emme....ele olmuyor....inceledim....kavga sirasinda....3000 tilamaya ciktin.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Saygıdeğer kuzu hocam ne der katlır mı bana saygılar sunuyorum

genele....

TRENDHOUND....onu buldozer gibi ezerken....yazdiklarimla ilgili degildir....DEGERLI BIR BORSACIDIR....

yigidin hakkini yiyide vermezsem....ben....kuzu olamam....

kendisinden,

huzurlarinizda,

ozur dilyorum....tum soylediklerimi GERI ALIYORUM....iki sevgilinin kavgasi....CIRKEF OLUR....usaglar.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

hoscakalin....TURKUN YIGIT EVLATLARI.....

en onemli SEYI YAZMAYA GELMISTIM....yazdim sandim....donup baktim....YAZMAMISIM....

SISTEMIK RISK VE OTORITE TEDBIRLERI.....

imamoglu cokusunde....SISTEMIK RISK nedeniyle.....otorite gereksiz yere TONLA MAL ALDI....9000 ENDEKSTE....

almasa idi.....olusan sistemik risk....BIRCOK....araci kurumu batiracakti....KREDILI ISLEMLER VE MARGIN CALL dan....

o aman.....9100 endekse duseriz....10 800 den demistim....bunun alti....SISTEMI COKERTIR demistim....

simdi.....

8200 e inis icin bir SISTEMIK RISK yok....bunun ucun yarin son gun.....

neye son gun....ARACI KURUMLARDA....KREDI KULLANANLARIN TEMINATI YUZDE 20 IDI....BU YUZDE 35 E CIKARILDI....

yani.....

mevcutlar....MAL SATMAYA DEVAM EDECEK....bu orani saglamak ucun....

Sayfa 281/286 İlkİlk ... 181231271279280281282283 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •