BIR DOSTUMA....ellerimi yeniden uzatiyorum.....
topigi actim.....geldin bunu yazdin....

Originally Posted by
TRENDHOUND
Hoş geldin Kuzu. Seninle neredeyse 25 yıl öncesine giden bir muhabbetimiz var, yorumlarını okumak ayrı bir zevk. Öpüyorum yanaklarından. TH
SANA cevap verdim....new york a yanima gel seni agirliyayim dedim....

Originally Posted by
kuzu
vawwwww plato.data....BILGI KUPUM....lem ozledim seni....newyork a gelirsen hubar ver....SUZME iraqi cektireyim sana....
vayyy anasini....yillar yillari kovaladi....BIZ HALA SAGIZ ULEN.
sonra.....durduk oturduk yerde geldin bunu yazdin...SOK OLDUM....karisinin aldalttgi erkek gibi oldum....SIRTIMDA hancerle....USTUNDEN BULDOZER GIBI GECTIM....

Originally Posted by
TRENDHOUND
Sana minnettarız Güneysu, foruma müthiş bir katma değer kazandırdın goygoyculuk alanında büyük üstat olan Kuzu'yu buraya çağırarak. Eskiden tanıdığım ve uzunca bir süre uzak kaldığım Kuzu ne diyor diye bakmaya gelmiştim buraya ama zaman kaybı imiş. Buradaki goygoyculara mutluluklar diliyorum, devam etsinler Türkçenin ırzına geçmeye ve borsacılara akıl vermeye. Adamın kendisine hayrı yok başkalarına akıl veriyor, pes valla.
Bu topikteki son yazımdır.
NE OLDU BIZE....anlamadim....niye boyle yaptin kavriyamadim....COK UZULDUM....
fekaat....benim yaptiklarimda....insanlik sinirlarini asti....BANA....O INSANLIKTAN CIKTI....SEN NIYE CIKTIN...DEDIRTTI....
simdi.....BEN SENI BAGISLADIM.....SENDE BENI BAGISLA....DOSTLUGUMUZA GERI DONELIM...
new york a gel....IRAQI CEKIP....bu borsanin....insani....nasil insanliktan cikardigini konusup....
BIZIM GIBI BILGILI INSANLARIN COGALMASI DILEGI ILE ICELIM....ula namissiz.
not....turkceme bulasma....beni gunde 15 000 kisi tikliyor....seni 2000,,,,TURKCENI DUZELT.....GAVAT....ha ha ha....
bana bulastin ki....seni gundeme alayim....MENSUR OLASIN emme....ele olmuyor....inceledim....kavga sirasinda....3000 tilamaya ciktin.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri