Sayfa 282/672 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. işfinansal borsadan **borsa payları baskılı**defter değeri altlı nominal altlı bi kısmıda şirketin ödemesi temettüden tamamen BELEŞ**yaklaşık borsa paylarının (halka açmışlardı**)%75 i EL DEĞŞTİ..onun sonucu yönetimde değişti-****
    işfinansal üzerinde iş faktöringde doğal olarak**el değişti.**
    etti 2 işbank iştiraki**borsa payları anormal el değişen...
    sırada işgyo mu var...şirketin borsa payşlarının yaklaşık yüzde 10 u beleş fiyatlarda toplandı baskılı maskılı..
    şu an borsanın mali**en değersiz çöp şirketi olsarak işlem görmeye devam ediyor..
    işsandıksal çalışanlarının görüntüsünde devam ediyor **işchp sel atanan eski belediye başkanı ne yapıyor belli değil...neden halkın emaneti işbank iştirakler borsadan el değişiyor..şimdi gözler işgyo ya çevrilmiş vaziyette neler oluyor....
    izlenmede**hurmalar bakalım ne olacak...şişman kadın sendromuna devam etsinler***en komiğide işsandıksalın ya yüzde 3 borsadan destek yapacaz..yapıyorlar***???endeks 70 binlerdeki fiyatlardan devammmmmm...izle incele...

2. ayrıca bu topğlayıcı i.t.....şimdi batı çimento grubunda da abidikler yapıyomuş....nasıl bi kumpas bu...

3.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    isgyo yıl sonu bilançosu bugün açıklanabilir, 420 milyon civarı kar bekliyor iş yatırım, f/k 3 civarı gelecek bu durumda, sürpriz de çıkabilir, bilginiz olsun.

temettü tahmini verimi yüzde 7 bekleniyor, yani 10 kuruş olma ihtimali var. karın yüzde 32si. Karda 320 milyon. yüzmilyon temettü sermaye 913 milyon. Bunlar işyatırımın tahminleri, benim değil.

hayal kurmayın... bu tahmin 2018 yılı tahmini. 2017 için iş yatırım tahmini 139mil net kar olarak açıklandı.

4.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    hayal kurmayın... bu tahmin 2018 yılı tahmini. 2017 için iş yatırım tahmini 139mil net kar olarak açıklandı.
    Haklı olabilirsin. uyarına teşekkürler. Kanalfinans sitesinde 2018 yazıyor. Sabah baktım bulamadım ama yeni yayınlamışlar işyatırım. Orada 4. çeyrek karını sadece yazmış, yeniden değerlemeleri eklememiş. Biraz kafam karıştı.

https://kanalfinans.com/raporlar/bor...ler-is-yatirim

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...34755774_1.pdf

5.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Haklı olabilirsin. uyarına teşekkürler. Kanalfinans sitesinde 2018 yazıyor. Sabah baktım bulamadım ama yeni yayınlamışlar işyatırım. Orada 4. çeyrek karını sadece yazmış, yeniden değerlemeleri eklememiş. Biraz kafam karıştı.

https://kanalfinans.com/raporlar/bor...ler-is-yatirim

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...34755774_1.pdf
    Yeniden değerlemeler net kar oluyor mu?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Yeniden değerlemeler net kar oluyor mu?
    bilanço karına eklenmesi lazım. aralık ayında yapmaları bunun için. Zaten yönetimde iş yok. Son hafta yayınladılar. İş bankası alım yapacaktı. Onu da yapmadı. Şeffaflık yok. Yatırımcıyı düşünen yok. Bunları investor relations sormak lazım ama geç kaldık. Bugün yayınlanacak muhtemel akşam borsa kapandıktan sonra. Tam kumara çevirdiler, içerden haber alan parayı kazanıyor. Şimdiye kadar bilanço için alım yapan yok, bilanço da fos çıkacak muhtemelen.

Banka karları iyi gelecek diye 2-3 gündür bankaları alıyor lar, sanayi satıyorlar.

7.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    bilanço karına eklenmesi lazım. aralık ayında yapmaları bunun için. Zaten yönetimde iş yok. Son hafta yayınladılar. İş bankası alım yapacaktı. Onu da yapmadı. Şeffaflık yok. Yatırımcıyı düşünen yok.
    Bilanço karı derken net kar mı demek istediniz?
    Tam anlamadım.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Bilanço karı derken net kar mı demek istediniz?
    Tam anlamadım.
    evet, ben böyle biliyorum. Geçen sene böyleydı. yoksa 300 küsür milyon kar nasıl çıktı. Esas faaliyetten diğer gelirler kısmında. Her sene eldkii gayrimenkuller değerlenir bu eflasyon ortamında, gyolar yapmak zorunda. Yoksa kar edemezler.

Sayfa 282/672 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •