Sayfa 282/1002 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. Ayrıca,ters indikatör olarak beni takip edin,dün 7.75 den dolares bozdurdum bugün,7.85 dahada gidiyor mendebur...

Ben de saçmalıyorum her zamanki gibim, dolar gaymeye hiç bakmadığını söyleyen damat maliye bakanımız var...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Arada dolar biraz düşünce gelen enbesiller nerede, dolar A.A. olunca kayboldular her zamanki gibi...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Arada dolar biraz düşünce gelen enbesiller nerede, dolar A.A. olunca kayboldular her zamanki gibi...
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Bu A.A. Anadolu Ajansı sanırsam [emoji16]

Düşüş kaçınılmaz topiği ne oldu?
    Duruyor mu?

7.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bu A.A. Anadolu Ajansı sanırsam [emoji16]
    O konuya daha önce barnak basılmıştı

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Crashontheway Yazıyı Oku
    Bunların yatacak yeri yok. Zamanında Denktaş bu saçma referandum için avazı çıktığı kadar isyan ederken, dönemin cb si Gül , "Kendi adınla bir kasa portakal satamıyorsun neyine dikleniyorsun" diyecek kadar dangalakça ayar veriyordu aklı sıra. Ki merhum Denktaş bir oğlunu suikastte kaybetmiş , kendisi de bizzat cephede mermi sıkmış mert bir yiğitti. Bunlar gibi çürük raporuyla elvat kayıran, bodrum katındaki inine sığınıp radyodan haber dinleyen korkak biri değildi.

Merak edenler Yılmaz Özdil'in kaleminden kısa bir özet okuyabilirler bu cengaverin hayatını;
    https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarl...ayesi-3372149/
    bunlar şimdi eski ortaklarından ayrılıp ülke kurtarmaya çalışan şebelekler sürüsü çoğu fetönün siyasi ayağı zaten
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 282/1002 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •