Sayfa 282/372 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332 ... SonSon
Arama sonucu : 3037 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    yazanlar azalmış gemiden inenler cogaldımı acaba...
    Selamlar, hala satmadim veya lot azaltmadim. Mesai bitimi hizlica tum mesajlari okumaya calisiyorum ama isler cok yogun bu aralar fazla katilim saglayamiyorum. Ama buradayiz

2.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    yazanlar azalmış gemiden inenler cogaldımı acaba...
    27 kişi var altta belkıde forumun en takıp edılen hıssesı teknık super işletiyor tahtacı masallah

3. Ustalar vermiş olabilir çalı dibinden izlemeye devam nasip diyelim.

ben de buradayım arkadaşlar...pozisyonum aynı şekilde devam ediyor....hisse durgun iken veya düşerken insan pek yazmak istemiyor...ama çıkışa geçti mi bize de yazma iştahı geliyor...biz de insanız dostlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben de buradayım arkadaşlar...pozisyonum aynı şekilde devam ediyor....hisse durgun iken veya düşerken insan pek yazmak istemiyor...ama çıkışa geçti mi bize de yazma iştahı geliyor...biz de insanız dostlar...
    Dostum sonra neden brüt girdi hisseye deniyor şu bofa sabahtan beri 3.kez girdi çıktı

6.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    Dostum sonra neden brüt girdi hisseye deniyor şu bofa sabahtan beri 3.kez girdi çıktı
    Bize benzer bir tahtada sildi süpürdü yapıştırdı tavana yakın yerde
    Bizde ise güzel olan karşılanıp kağıdın kendini toparlaması benim şahsi fikrim işlerimden ötürü uzun soluklu izliyorum tahtayı sadece benim öngörüm

Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    bofa yapay zekalı bir robottur...en popüler hisseleri belki de internet ortamında belirleyip ona göre iştaha göre alıp satıyor...baba tahtacılar onu çok güzel oyuna getirebiliyorlar...kademelere onu yanıltacak şekilde lotlar yazarak istedikleri gibi yönlendirebiliyorlar...bu bofayı bence yurtiçinden kontrol mekanizmasına sahip olunmadığı için patronlar da kullanıyor şüphesi taşıyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Belki şimdi ses cıkar

Sayfa 282/372 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •