Sayfa 283/287 İlkİlk ... 183233273281282283284285 ... SonSon
Arama sonucu : 2289 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. vay be tavan olmuş......kimsecikler kalmamış......döküldü millet sanırım.......

ben, uzun bir süre önce ayrıldım... ancak bir süredir alçak sürünmesini malsız çulsuz takıp ediyorum.. ayrıca 41.44 direncinde yapacağını da görmek istiyorum.. kazancınız bol ve daim olsun..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. yarının tavanı kaç.........

4.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    vay be tavan olmuş......kimsecikler kalmamış......döküldü millet sanırım.......
    Millet dökülmedi de bekleme maliyeti kol gibi olduğu için bu fiyatlar da yazacak birşey yok. Dolar bazlı yüzde 50 gitse ancak son 2-2.5 yılda alanların maliyete geliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    ben, uzun bir süre önce ayrıldım... ancak bir süredir alçak sürünmesini malsız çulsuz takıp ediyorum.. ayrıca 41.44 direncinde yapacağını da görmek istiyorum.. kazancınız bol ve daim olsun..

Aynen öyle, hele bir 41.44 ve 44.18 üstünde kapanışlar yapsın. O zaman trend başladı diye düşünebilirim. Aynı dayağı 20 kere yediğimiz için yoğurdu üfleyerek yiyoruz

6.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Millet dökülmedi de bekleme maliyeti kol gibi olduğu için bu fiyatlar da yazacak birşey yok. Dolar bazlı yüzde 50 gitse ancak son 2-2.5 yılda alanların maliyete geliyor.

sadece bu hisseye özel durum değil.......çoğu hisse yüzde 50 aşağısında zate.......bende diğer hisselerden zarar yazıp buna tümden yüklendim.......yavaş yavaş maliyetime doğru geliyor......

bugünkü takaslardanda gördüğüm kadarıyla. alımın çoğu vakıf 272000 lot, gedik 165000 lot toplamış.....bunlar bakalım yarın fonlara virman olacakmı........

fon alımları devam ettikçe hisse sığlaşacak.....umarım devamı artarak gelir.........

7. çoğu yatırımcı tekrar döner diyerek vermiş gözüküyor.......yarın bakalım nasıl olacak.....inşallah alım fırsatı vermeden sürer yukarılara artık......

8. Buradayız suyunu çıkarmadan satmak yok .

Sayfa 283/287 İlkİlk ... 183233273281282283284285 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •