Sayfa 284/1023 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Dolarını satıp 4'ün altında almak isteyen
    tam olarak almak istediği fiyatı da yazabilir mi acaba?

2. AK ların paçası tutuşmaya başlamıştır. Bakalım batacak gemiyi önce kimler terk etmeye başlayacak. Ne zaman birbirlerine düşecekler bekleyip göreceğiz. Ha bu arada yandaşı ağzına sürecek balı bulamazlarsa en başta o yandaşları bunlara sırt çevirecek.

3. T.telekom
    Ülker
    Doğuş

alışmış kudurmuştan beterdir.
    yiyin aslanlarım yiyin..

işte bunlar dolar ateşinin odunları..

2001 krizinden dem vurulduğunda ''onu karıştırmayın, o kriz finans ve bankacılık kriziydi''
    diyenlerin yakında durumumuzu özetlerken ne krizi diyeceğini çok merak ediyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by sysdate Yazıyı Oku
    teşvik sonucu piyasaya ne sürülecek dolar mı ? :D Kaynağı nedir ? TL bolluğu olacaksa, döviz ne tepki verir ? Yani hiç teşvik olmasa TL için daha iyi diyeceğim.

5.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Dolarını satıp 4'ün altında almak isteyen
    tam olarak almak istediği fiyatı da yazabilir mi acaba?
    Ben 4.064 ten şimdi sattıklarım 3.94 ten almak istiyorum
    Not Yatırım tavsiyesi değildir maliyetim alsatlarla 2.7 tir

6.  Alıntı Originally Posted by NASH Yazıyı Oku
    Türkiye için İstanbul depremi Milat olacak, çünkü tüm dünya bu depremi bekliyor. Büyük İstanbul depreminden sonra 250 yıl büyük deprem yok. Amerikan dolarında olacak devaluasyonu tüm büyük portföy sahipleri biliyor. Depremden sonra çok yoğun döviz girişi olacak Türkiye'ye, en kötüyü geride bırakmış olacağız. 200 yıl önümüz açık. Yabancı duygusal değil, bu kar fırsatını kaçırmamak için gelecek.

Deprem için verilen tarih aralığı 15 Mayıs 2018 - 31 Ağustos 2018 arası. Yani en geç Eylülde yabancı akını başlar, elinizdeki doları satacak adam bulamazsınız.
    Bu arkadaşın yazdıkları,sadece grafik nikli arkadaşın üslubuna benziyor,Sayın Yöneticiler,ayni ip den değişik nikle üye olmak serbest mi?hakikaten kendi aramızda konuşurken böyle fikir patlamaları ağır geliyor...

7. Dolar bey n'apıyorsunuz?

https://dolarrekorkirdimi.com/
    homo sum humani nihil a me alienum puto

8. Resmini çektim
    Şu şurda dursun.....

saygılar/başarılar

"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 284/1023 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız