Albayrak: (Döviz kurundaki yükseliş) Enflasyon üzerinde ciddi bir fiyatlanma davranışı olacağını düşünmüyorum
Albayrak: (Döviz kurundaki yükseliş) Enflasyon üzerinde ciddi bir fiyatlanma davranışı olacağını düşünmüyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Aslında Çinbaş ın ne günahı var
Düşünüyomda büyük devletlerin hepsi öyle araştırmalar illa yapıyodur . Biz o seviyede değiliz büyüğüz tabe de o kadan deyil. Böyle deyil diye yani yapmiyosak ta bu bi ayıp değil. Zaten yapma için bilgi ilazım gelir. Aslen insan olarakta ben ufak bi bireyim şimdi holding patronları gibi yaşamam mümkün değil onlarda ben gibi yapamaz yaşıyamaz.
Bu korona tek şeyi gösterdi
Nukliyer vs o kadar deyilde
Sanki biyokimyasal daha tehlikeli
Bi ikincisi
Cinbas ta böyle abd inglınd docland gibi lacka kapital düzene geçiyo ya
Bi sonraki şeyi salgını (olmasın tabi de) böyle hızlı kontrol altına maltina alamaZ canım. Nerdee.
Son dakika… Corona virüsü kabusu bitmiyor: Kritik eşik geçildi
Çin'in Wuhan kentinde başladıktan haftalar sonra küresel bir salgın halini alan corona virüsü can almaya devam ediyor... Bugün yapılan açıklamalarla birlikte dünya genelinde 176 ülkede görülen corona virüsünde ölü sayısı 9 bini aştı. Corona virüsü vakasında küresel sayının ise 225 bine ulaştığı belirtildi.
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...cildi-5689077/
Albayrak: Küresel resme baktığımızda borsa potansiyelimiz gayet iyi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
3 dk dir dinliyorum yemin ediyorum hicbirsey anlamadim
arada bir benchmark filan dedi.
Yer İmleri