Sayfa 1/282 1231151101 ... SonSon
Arama sonucu : 2283 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Saðlýk ve Eðitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Saðlýk ve Eðitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

Forum Kurallarýný buraya týklayarak okuyabilirsiniz

Borsanýn Altýn Kurallarý Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarýnýzý, etkilenmeyeceðiniz bir ortamda verin. Seans anýnda görüþlerinize ters düþen hareketlerin planlarýnýzý etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düþünmediðiniz yeni fikirler oluþturmayýn. Ýyice incelenmeden yapýlan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandýðý gözlenir."

Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.

Not: Lütfen dini tartýþmalara girmeyelim.

Hayýrlýsý olsun.

Eþit daðýtým diye biliyorum ama izahname gelsin bakarýz.

Tüm forumdaþlarýn yeni yýlý kutlu olsun.

Saðlýk, Mutluluk, Huzur, Güven, Barýþ ve Bol Kazançlý bir yýl olmasý dileðiyle...
    Paylaþýmlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

3. Ýsminden pek anlaþýlmýyor ama firma; Ýzmir'de 2 adet hastane(Týnaztepe Buca Hastanesi(113 yatak) & Týnaztepe Galen Bayraklý(110 yataklý-200 yatak kapasiteli) Hastanesi) ve 1 adet Týp merkezinden(Týnaztepe Buca Týp Merkezi(25 yatak)) oluþuyor.

https://tinaztepe.com/tr/yatirimci-iliskileri

Tapdi Oksijen Özel Saðlýk ve Eðitim Hizmetleri San. Tic. A.Þ.

Arz Tarihi :5-6 Ocak 2023

Eþit Daðýtým

28,000,000 Lot

Bist'te iþlem yapmaya yetkili tüm banka ve yatýrým kuruluþlarýndan baþvuru yapýlabilir.
    Paylaþýmlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

Alýntý Originally Posted by snowdancer Yazýyý Oku
    Tapdi Oksijen Özel Saðlýk ve Eðitim Hizmetleri San. Tic. A.Þ.

Arz Tarihi :5-6 Ocak 2023

Eþit Daðýtým

28,000,000 Lot

Bist'te iþlem yapmaya yetkili tüm banka ve yatýrým kuruluþlarýndan baþvuru yapýlabilir.
    Arz fiyatý ne kadar?

Alýntý Originally Posted by KAYA Yazýyý Oku
    Arz fiyatý ne kadar?
    Güzel soru

Ýtibar puan hakkým açýlsýn itibar puanýnýzý göndereceðim... Bir sürü bilgi yaz, en önemlisini unut...

Ýbrahim Bey belirtmiþ... 10,21 TL...

Alýntý Originally Posted by snowdancer Yazýyý Oku
    Güzel soru

Ýtibar puan hakkým açýlsýn itibar puanýnýzý göndereceðim... Bir sürü bilgi yaz, en önemlisini unut...

Ýbrahim Bey belirtmiþ... 10,21 TL...
    Arz fiyatýný yazmamýþ olmanýn eksikliðini ek bilgi vererek telafi edeyim

Talep adedi ne göre deðiþiklik gösterecek olmakla birlikte yaklaþýk 26-28 adet geleceðini düþünüyorum.

Sayfa 1/282 1231151101 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •