Sayfa 288/1000 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    vay be daha 2 ay önce falan 23.75 den bağlamıştım tabi MK daha fazla oluyor nereden nereye, bakalım mayıs sonu günü dolunca onu ne yapacağım.

2. Tcd ne yapti
    Nezer degmesin

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Alark sürekli böyle yükselişler de tam tersi düşer
    Bist dün söylediğim 106650 seviyesini geçti buda yükselişin devam edeceğini gösteriyor ancak 110 öncesi bir düzeltme bekleniyor.
    Dün bakan Suriye operasyonu davam edebiliriz böyle giderse demiş bunun ilk emaresinde bist geri 98 bandına gider.
    Bugün yatay giderse kar cebe yakışır diyip satış vereceğim
    YTD
    Endeksin çıkarmı düşermi bilemem ama suriyeye geniş çaplı bir operasyon olacağına pek ihtimal vermiyorum.Dünyada bir kaç ülke hariç türkiyeye destek vermedi.Eğer destek bulsaydık abd ve rusyaya rağmen operasyon devam ederdi.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Endeksin çıkarmı düşermi bilemem ama suriyeye geniş çaplı bir operasyon olacağına pek ihtimal vermiyorum.Dünyada bir kaç ülke hariç türkiyeye destek vermedi.Eğer destek bulsaydık abd ve rusyaya rağmen operasyon devam ederdi.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Geniş çaplı değil zaten geçen seferki gibi bir işaret verip Abd ve Rusya'ya sinyal vermek amaçlı şeyler olursa düzeltme gelir bistde.
    TTE dün az eklemiştim Portföye geleceği parlak bir fon görünüyor ama fazla tutmamak lazım.
    Yatırım tavsiyesi değildir!
    Son düzenleme : NewsTR; 19-11-2019 saat: 10:45.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Geniş çaplı değil zaten geçen seferki gibi bir işaret verip Abd ve Rusya'ya sinyal vermek amaçlı şeyler olursa düzeltme gelir bistde.
    TTE dün eklemiştim Portföye geleceği parlak bir fon görünüyor.
    Tavsiyenize uyarak ben de ekliyorum üstad.
    Umarım zarar etmem.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Riski yeniden dagıtmak için tamamı hisse ağırlık olan portföye satış verdim şimdi. Bakalım yarınki fiyat ne olacak. Muhtemel düzeltmeden sonra yeniden sepet yaparim artık. Umarim yanılmamışimdır☺
    Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.

7.  Alıntı Originally Posted by Fonetik Yazıyı Oku
    Riski yeniden dagıtmak için tamamı hisse ağırlık olan portföye satış verdim şimdi. Bakalım yarınki fiyat ne olacak. Muhtemel düzeltmeden sonra yeniden sepet yaparim artık. Umarim yanılmamışimdır☺
    Bende öyle yapacağım galiba

Cds sonunda yeni banda girdi 298,42
    Dolar aşağı, bist yukarı, cds aşağı
    Bu senaryoyu daha öncede gördük fazla aldanmamak lazım bahar havasına temkinli olmak lazım her çıkışın bir inişi var.

8. TCD satış emri veremiyorum, sıkıntı mı var.Talimatınız Tefasa iletilmiş olabilir diyor, talimat sorgulama da görünmüyor.

Sayfa 288/1000 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •