Sayfa 289/987 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    13.5-14 civarı MB müdahale etmişti...Bu seviyeye kadar güvenli olur sonrası artık bakalım ....Diye öngörüm var....
    şuanki fiyatlar suni doları düşük tutup göze girmek için 10 milyar dolar yaktılar.vatandaşı döviz bozdurmaya yönlendirmek istiyorlar DTH lar azalmak bir yana artıyor.nafile çaba senin 3 lafından 2 si yalan kim sana güvenecek el mecbur dolar ocak ayı içinde eski yerine doğru yolunu alır.

2. bütün terminalller aynı anda nasıl farklı resim çizebilir ?

3. 3/2 bence iskontolu oran

4. BÜYÜK SORU

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Şu döviz işini çakan yok kardeşim. Kimi takip ettiysem sallıyor. Bu sabah başka konudaki takip ettiğim adam demediği şeyleri dedim demeye başladı. Bir kişi de mi akıl vermez bıktım...
    EN DOĞRU CEVAP

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    13.5-14 civarı MB müdahale etmişti...Bu seviyeye kadar güvenli olur sonrası artık bakalım ....Diye öngörüm var....

5.  Alıntı Originally Posted by mr.aykut Yazıyı Oku
    şuanki fiyatlar suni doları düşük tutup göze girmek için 10 milyar dolar yaktılar.vatandaşı döviz bozdurmaya yönlendirmek istiyorlar DTH lar azalmak bir yana artıyor.nafile çaba senin 3 lafından 2 si yalan kim sana güvenecek el mecbur dolar ocak ayı içinde eski yerine doğru yolunu alır.
    Aynen bizim millet bu oyunları herhalde yemez dolar kurunu 12,34 aldılar şu ilk üç ay baskı altında tutmaya çalışacaklar ne kadar tutabilirlerse çünkü kur farkı ödemek istemeyeceklerdir diye düşünüyorum. Onun için millet dolar iyi düştü alım gözüyle bakıyorlar nasılsa 18 leri yine görecek belki buraları geçecek diye düşünüyorlar haklılar da bence 10,30-11 iyi alım yerleri diye bakıyorlar. 7-8-9 diyenler bence boş yapıyorlar. 13-14 ü ihracatcılar bile istiyor olması gereken en uygun yerler diyorlar bakalım 14 üzerine yeni yılda atar fişekler mi hep birlikte göreceğiz.

6.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    bütün terminalller aynı anda nasıl farklı resim çizebilir ?

aSLINDA her kanala sürekli canhıraş birileri çıkarak vatandaşa sesleniyorlar. Resmen diyorlar ki ; Aldın aldın otur yerinde. Oynayıp durma, bu halayda sana yer yok. Halayı da ben çekerim, kalayıda ben çekerim diyor.

7.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Aynen bizim millet bu oyunları herhalde yemez dolar kurunu 12,34 aldılar şu ilk üç ay baskı altında tutmaya çalışacaklar ne kadar tutabilirlerse çünkü kur farkı ödemek istemeyeceklerdir diye düşünüyorum. Onun için millet dolar iyi düştü alım gözüyle bakıyorlar nasılsa 18 leri yine görecek belki buraları geçecek diye düşünüyorlar haklılar da bence 10,30-11 iyi alım yerleri diye bakıyorlar. 7-8-9 diyenler bence boş yapıyorlar. 13-14 ü ihracatcılar bile istiyor olması gereken en uygun yerler diyorlar bakalım 14 üzerine yeni yılda atar fişekler mi hep birlikte göreceğiz.
    2 gündür gözlerim ekranları izlemekten gözlerim bozuldu ! Hani herkes sıraya girmiş döviz bozuyordu ? Yahu insanlar elindeki satarken 20 kuruş aşağıdan verebiliyor. Almaya kalksa 20 kuruş yukardan alabiliyor. Kıpraştıkça 40 kuruş içeri giriyor. Elinde olan satmıyor, uygun buldukça alıyorlar gibi. Rezerv belli...... yatırım tavsiyesi değildir.

8. Rezerv -60 milyar dolara dayandı hocam.

Sayfa 289/987 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •