Beklenti var hareket yok..
Sent from my iPhone using hisse.net
Beklenti var hareket yok..
Sent from my iPhone using hisse.net
Referandum öncesi borsadan tümüyle çıkmam gerekli ama bu hisse uyuz etti beni. ...
SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9.45 maliyet ve 1850 lot ile bekliyorum. ..😣
SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben sabretmekten yana kullanıyorum oyumu. Düştükçe ekliyorum üstüne. Daha da düşürseler de biraz daha alsam diyorum. Yakında spek ben olurum bu gidişleYTD
Yazdıklarım kesinlikle sadece kendi düşüncelerimdir. Asla yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.
bu hissenin potansiyeli 10tl üstü rakamlardır bence..yabancı ortağı çok dürüst ve hisseyifazla düşürmüyor...şuanda yaşadığımız sıkıntı doğum sancısı bence...aniden gelen sert alımlarla yönümüzü yukarı çevirebiliriz bikaç hafta içinde...
Aynen. 10TL civarı burdakilerin çoğunun maliyetidir zaten. Yani beklenti cok daha yüksek. Ben 10TL üstünü gördüm üstad. Başka hisselerle kıyaslama yapmak istemiyorum ama bildiğim tek şey 4.xx lerden alıp kısa sürede 10.xx 'ları gördüğümdür. Potansiyel ortada. Yeni fabrikayla birlikte 50ton olan kapasiteyi 100ton üzerine çıkaracağız diyor müdürümüz. Ve birçok giderden de kurtulacak şirket. Son dönem kar artışlarını zaten görüyoruz. Olabilecekleri kestirmek zor olmasa gerek. Ve en önemlisi dürüst şirket dediğiniz gibi. Yoksa biz neler gördük. Beyazlari siyaha boyayanlar... YTD
Yazdıklarım kesinlikle sadece kendi düşüncelerimdir. Asla yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.
Yer İmleri