Sayfa 29/1002 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Hep şark kurnazlığı ve imajı kutsamak...

Merkel,pandemide çıktı.Belki 200.000 Alman ölebilir dedi..Gerçekçi konuştu ve halkına dürüst davrandı-güven oluştu.

Çıkacaksın .7,7 deprem olmuş.Bunun vehametini halka anlatacaksın.Gerekirse seferberlik ilan edeceksin.Helikopterlere kamu adına el koyacaksın vs...

Ama yok...
    nasıl konuşabilir prontura yazıldığı gibi neymiş efendim yatay mimari önemliymiş elinden alan yok bir dakikada yasayı çıkarıyorsun
    yooook
    o bir dakikada yasa ;
    Bu depremler olmasaydı seçim öncesi bir tur daha "İmar Affı" çıkartarak kullanılırdı.
    Düşünmek isteyenler için çok ders var anlayana.

dün sinirden ağladım birtane teyze göçük altında yarısı beton egncin biri ulaştı o mahalleden teyze nasılsın diyor kadın belden aşşağısı yok diyor kolunu kıpırdat videosunu çekiyorum yoksa gelmiyorlar telefonu açan bile yok dedi. orda bittim zaten

3.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Bu devre kesme falan değil sanırım kapanma öyle degilmi? Geçici olarak işlemler durduruldu diyor kapta.

Bugün bunun olacagi bariz belliydi. Kapanmasaydi tüm hisseoer tabana giderdi. Dün gece yazdım mevzu büyük %1-2 düşüş ile fiyatlanip unutulacak mevzu değil. Piyasayı kapatmaları sadece psikolojik paniği azaltir. Genel olarak ülke ekonomisine büyük bir darbe ve bir çok sektörü bir süre etkiler. 7-8 şehir ve 10 milyon insanın doğrudan etkilendiği bir deprem.
    Kapanmamış ve 12.41 de işlemler baslayacakmis.

4. Olayın vehameti zaman geçtikçe ortaya çıkıyor maalesef kör ideolojik saplantilar ile yara derinleşiyor dün bir msj omumustum depremle geldiler depremle gidecekler diye .Beton rantindan kurtulmak lazım yoksa insanlığımıza varana kadar kaybediyoruz.Ekonomik boyutu başka bir konu bademlerin kuyruğu dik tutma çabasını izliyoruz sadece .
    Allah yardımcımız olsun.

5. Videolarda izlemişsinizdir Gaziantep Adana Otobanı yer yer yarıklar meydana gelmiş .
    deprem bölgesinin uklaşımı önemliyse bir telefon et o mütayitlerine yolu stabilizede olsa kısa sürede açsınki insanlar yakınlarına ulaşsın açıkta olanlarda yakın illere nakledilebilsin
    bunu düşünmek istemiyorlar mı ki ;

6. Güncelleme- Borsada işlemler, saat 12.41'den itibaren kaldığı yerden devam edecek

İSTANBUL (AA) - Borsa İstanbul AŞ, borsada işlemlerin saat 12.41'dan itibaren tekrar
    açılacağını duyurdu.
    Borsa İstanbul'un Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi'nin devreye girmesine ilişkin
    yaptığı açıklama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlandı.
    Açıklamada, saat 12.11.30 itibarıyla endekse bağlı devre kesici tetiklenmiş ve Pay
    Piyasasındaki tüm işlem sıralarında, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasındaki (VİOP)
    Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasasındaki
    (BAP) Pay Senedi Repo Pazarında işlemlerin geçici olarak durdurulduğu belirtildi.
    Pay Piyasasında saat 12.31.30'da tek fiyat emir toplamanın başlayacağı kaydedilen
    açıklamada, 12.36.30'da eşleştirme yapılacağı ve 12.41.30'dan itibaren işlemlere
    kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edileceği bildirildi.
    Açıklamada, Pay Piyasasında tek fiyat işlem yöntemi uygulanan paylarda saat 12.31.30'da
    tek fiyat emir toplama yapılacağı ve 12.41.30'dan itibaren seansın kaldığı
    yerden devam edeceği aktarılarak, "Varant, sertifika, BYF, yeni pay alma hakkı
    kuponu ve yeni pay alma hakkından arta kalan birincil piyasa sıralarında işlemler
    12.41.30'dan itibaren kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edecektir."
    ifadeleri kullanıldı.
    VİOP'taki Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmeler ile BAP Pay Senedi Repo Pazarı'nda
    işlemler saat 12.41.30'da yeniden başlayacağı kaydedilen açıklamada, emir
    toplama sürecinin, belirtilen saatten sonra 30 saniye içerisinde rastlantısal
    olarak kesildiği hatırlatıldı.
    Borsa İstanbul'da Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi, anlık olarak endekste yüzde
    5 ve yüzde 7'lik değer kayıplarının oluşması ile tetiklenerek yatırımcıların
    panik işlemleriyle zarar görmesini en aza indirmek için kullanılıyor.???
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. Depremzedelere uzaktan nasıl yardım edebiliriz ? (Ufak bir bilgisel)

Maddi destek sağlayabilirsiniz:
    AHBAP Derneği, Kızılay, AFAD yada tanıdığınız güvenilir kurumlara kuruluşlara maddi destekte bulunabilirsiniz. Miktar küçük, büyük diye düşünmeyin. Bir kase çorba bile büyük önem taşımakta.
    Kan bağışında bulunabilirsiniz:
    Deprem enkazından yaralı olarak çıkarılan vatandaşlarımız için Kızılay Kan Merkezlerine kan bağışında bulunabilirsiniz.
    Sosyal medyada dikkatli olabilirsiniz:
    Güvenmediğiniz ve teyitsiz bilgileri yaymayın. Çok fazla yalan bilgilerin dönmesi hem paniği arttıracaktır hem de ihtiyaca muhtaç insanların seslerinin kaybolmasına neden olacaktır.
    Telefonları meşgul etmeyelim:
    Telefonları gereksiz yere kullanmayalım. Olabildiğince SMS ve Whatsapp gibi kanalları kullanmaya çalışalım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,352
    Blog Entries
    1

.
    .
    Bu grafikteyim demiştim.
    .