Sayfa 290/1012 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Viop LV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    İnançlı insanım .İnancım gereği her şeyin ALLAHIN TAKTİRİ ile olacağına inanırım.Sizin olamaz dedikleriniz olabiliyor.

TALAS SAVAŞINI bilirsiniz.Müslümanlar savaşın 3. gününe kadar olağan üstü kayıp verirler.Artık hepsi yarın şehit olacağını ve ÇİNE karşı mağlup olacağını düşünür.Bu görünenlere göre kesindir..

Derken 3. gün gecesi müslümanlardan bir-iki kişi ÇİNLİLERLE beraber savaşan ve suvarileriyle en büyük destekçi olan TÜRKLERLE görüşür.

Görüşme gizlice olur ve o zaman kadar bunların en ufak teması yoktur.Çinliler tarafından ayrımcılığa uğramış ve geçmişte hesabı olan türkler o gece dinin güzelliklerini de görerek müslüman olurlar...

Derken ertesi gün sabah savaş başlayınca Çinlilerin arkasında destek kuvvet olan Türkler Çinlilere saldırılar ve müslüman arap ve türkler arasındaki çinliler yenilir.

Görünen neydi ama gerçekleşme ne oldu...

Demek istediğim bu..UMUT HER ZAMAN VARDIR.Bakarsın ÇİN destekler..Bakarsın ARAPLARDAN(SUUD) DESTEK GELİR...En kötü ihtimalle şehit olurlar..

Onun için inananların yaratılandan korkması haramdır. hz. HAMZANIN DEDİĞİ GİBİ:inanıyorsan gözünün gördüğü hiç bir şeyden korkma....

işte GAZZENİN ÇOCUKLARI BÖYLE DÜŞÜYOR...Ciddiyim birisinden dinledim..
    Son düzenleme : ABKA; 09-10-2023 saat: 23:06.

2. İsrail'in işi bizden kolay bizde her yan açık hatta savaşın içinden gelen orada gerilla savaşı yapanlar ile dolu. Bundan sonra bizde sıkıntı olmasa yeter. Bizdeki Musevi cemaatine saldırılar PKK YPG tarafından terör eylemleri olabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Biz çocukken sağ omzumda iyiliklerimizi yazan melekler,sol omuzumuzda yaptığımız kötülükleri yazan melekler vardır,günah ve sevaplarımızı kaydederler derlerdi,hep düşünürdüm Allahın bu kadar meleklerimi var milyarlarca insanı takip ediyorlar diye.

Günümüzde teknoloji çok gelişti, her yerde kamera sistemleri ile kayıt altındayız,Çin de uygulanmaya başlanan dijital not sistemi tüm dünyada kullanılmaya başladığında artık dinler ve peygamberler devri kapanacak herkes deist olacak,sanıyorum.

Omuzlarımızdaki meleklerin yerini(iç kontrol sistemimizi)dijital sistemler alacak.(bence)
    Tövbe,tövbe ,ben göremem ama böyle....
    Yeni dijital dünya düzenine hazır olmalıyız,bu savaşlar bu yeni dünya düzeni için yapılmakta.(bence)
    Buna göre Riyad'ın kuzeybatısında Kral Salman ile Kral Halid yollarının kesiştiği 19 kilometrekarelik alanda kurulacak Murabba (kare) isimli son teknoloji şehrin ortasına Mukaab (küp) isimli devasa bir yapı dikilecek.Suudi şehri Mekke'de Müslümanlar için kutsal Kabe de Arapça'da dört köşeli veye küp anlamlarına gelen ...

https://www.youtube.com/watch?v=aryjmDWlcTk

https://sputniknews.com.tr/20230221/...067316084.html

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    İrana gece çaya giderlerse zor dayı o iş
    Benim için zor kavramı biteli ve literatürden kalkalı çok oldu işçi abi, bilakis çok kolay. Parayı basıyon alıyon
    Bol bol vob yapın paraları katlayın, bu günleri bir daha mumla arasan bulaman.
    Adios
    Paraları katlıyamıyan bizden değildir
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    İnançlı insanım .İnancım gereği her şeyin ALLAHIN TAKTİRİ ile olacağına inanırım.Sizin olamaz dedikleriniz olabiliyor.

TALAS SAVAŞINI bilirsiniz.Müslümanlar savaşın 3. gününe kadar olağan üstü kayıp verirler.Artık hepsi yarın şehit olacağını ve ÇİNE karşı mağlup olacağını düşünür.Bu görünenlere göre bu kesindir..

Derken 3. gün gecesi müslümanlardan bir-iki kişi ÇİNLİLERLE beraber savaşan ve suvarileriyle en büyük destekçi olan TÜRKLERLE görüşür.

Görüşme gizlice olur ve o zaman kadar bunların en ufak teması yoktur.Çinliler tarafından ayrımcılığa uğramış ve geçmişte hesabı olan türkler o gece dinin güzelliklerini de görerek müslüman olurlar...

Derken ertesi gün sabah savaş başlayınca Çinlilerin arkasında destek kuvvet olan Türkler Çinlilere saldırılar ve müslüman arap ve türkler arasındaki çinliler yenilir.

Görünen neydi ama gerçekleşme ne oldu...

Demek istediğim bu..UMUT HER ZAMAN VARDIR.Bakarsın ÇİN destekler..Bakarsın ARAPLARDAN(SUUD) DESTEK GELİR...En kötü ihtimalle şehit olurlar..

Onun için inananların yaratılandan korkması haramdır. hz. HAMZANIN DEDİĞİ GİBİ:inanıyorsan gözünün gördüğü hiç bir şeyden korkma....

işte GAZZANİN ÇOCUKLARI BÖYLE DÜŞÜYOR...Ciddiyim aynen birisinden dinledim..
    Sayın Abka sizin Talkan ve Curcan katliamlarindan haberiniz yok gibi...
    Turkler sanki Arap Emeviler tarafından ayrımcılığa uğramamış kızları cariye yapılmamış Gençleri köle pazarında satilmamış .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Sayın Abka sizin Talkan ve Curcan katliamlarindan haberiniz yok gibi...
    Turkler sanki Arap Emeviler tarafından ayrımcılığa uğramamış kızları cariye yapılmamış Gençleri köle pazarında satilmamış .
    Güzel kardeşim bu paragrafta anlatılmak istenen İNANÇLI İNSANLARI BAKIŞ AÇISIDIR.Mesele arap-türk olayı değil.o sadece bir örnek.Yani inançlı insanlara göre(gazzenin çocukları) her zaman GÖRÜNENİN DIŞINDA BİR OLASILIK VARDIR.

Onlara göre ALLAH kalplere hükmeder ve kaderinde ne varsa onu yaşarsın..Gerekirse ÇİNİN en büyük suvarilerinin kalbi bu tarafa döner ve kazanılması imkansız savaş kazanılır.

Sonra buradan GAZZEYE GELİYORUM..Yani ARAPLARIN DOSTLUĞUNU-ZULMUNÜ KONUŞMUYORUM..güncel olayı açıklamak için bir örnek verdim..

Ben kaçar..

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Güzel kardeşim bu paragrafta anlatılmak istenen İNANÇLI İNSANLARI BAKIŞ AÇISIDIR.Mesele arap-türk olayı değil.o sadece bir örnek.Yani inançlı insanlara göre(gazzenin çocukları) her zaman GÖRÜNENİN DIŞINDA BİR OLASILIK VARDIR.

Onlara göre ALLAH kalplere hükmeder ve kaderinde ne varsa onu yaşarsın..Gerekirse ÇİNİN en büyük suvarilerinin kalbi bu tarafa döner ve kazanılması imkansız savaş kazanılır.

Sonra buradan GAZZEYE GELİYORUM..Yani ARAPLARIN DOSTLUĞUNU-ZULMUNÜ KONUŞMUYORUM..güncel olayı açıklamak için bir örnek verdim..
    gazzenin çocukları fena çuvalladılar.
    politik olarak,
    strateji olarak,
    ahlaki olarak
    çok fena çuvalladılar hem de.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    gazzenin çocukları fena çuvalladılar.
    politik olarak,
    strateji olarak,
    ahlaki olarak
    çok fena çuvalladılar hem de.
    Gazzenin İsrail uşakları Hamas ile masum Filistin çocuklarını ayırmak lazım. O uşaklar yüzünden masum halk zulme uğruyor.

Sayfa 290/1012 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •