Yönetimden toplam kaç milyon alacak kararı vardı biliyormusun?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yönetimden toplam kaç milyon alacak kararı vardı biliyormusun?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Genelde hulk satıp başka hisse alanlar var bir kısmıyla gördüğüm kadarıyla.
Başka hisse satıp hulk alan pek yok gibi.
Abd + 4,5
Bozmasa da yarın biz de devam etsek
Banka geri alımla yangına bir kova su döktü daha fazlası gerek örneğin yeni bir geri alım bütçesi ve kararı.Sonuçta önceki kararla alabileceği lot miktarı sınırlı.Pala biliyor kaç lot daha alabileceğini .yani cephanesini.Yani elini.
Aslında ben geri alımdan ise şöyle bedelsiz verme,ABD'deki davanın halledilmesi,güzel bilanço gibi gelişmeleri sağlamanın bize ve hisse performansına daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Bir beklentim yok orda. Tavsiye de etmem. Ama onun fiyatini uzun uzun, buyuk ortagin alimindan, kucuk ortagin buyuk ortaga satisindan, yabanciya blok mal satistan hesaplamistik kac sene once. 5 dolar fiyat bicilmis. 3 dolar 5 dolar arasi gider gelir. 3 dolarin altina indiginde de hemen geldi geri alim zaten. 2.5 dolarda kagit. Devamli islem yaparim orada, bir yerlere gitmemesi daha iyi yani. Tabi ki bizi buralarda batirmasin da. Okkali da temettu verir genelde, bu sene yatirim yapacagim diye kisti. Yine de 10 gun sonra 1 lira verecek.
Kendime not, buradan geri bulmak daha kolay olur; 92600 ve 6,285 önemli rakamlar. Birinin üstünde endeks , diğerinin altında dolar.
Yer İmleri