Bundan sonra seçime kdr isveç deki olaylardan diğer ab ülkelerinde de artarak duyup göreceğiz. Pkk nın yarısı em ay ti elemanı.
Aynı şekilde hdp ninde.
Bundan sonra seçime kdr isveç deki olaylardan diğer ab ülkelerinde de artarak duyup göreceğiz. Pkk nın yarısı em ay ti elemanı.
Aynı şekilde hdp ninde.
50 günlük ortalama etrafında su an durulması lazım sanmam hemen gececegini aslında piyasa yatay olsa hisse bazlı hareketler daha kafi ytd
Borsada yeni tarz oluştu..
Herhangi bir saatte bazı kağıtları -5'e kadar indirip
tekrar kaldırıyorlar..
Kazançları nedir? bilemiyorum.. kısa pozisyon mu? açığa satmak mı?
KOZAL ve ASELS gibi kağıtlarla yüksek hacimlerle çok rahat oynuyorlar..
(KOZAL'da ...5 defa devre kesiciye rastladım..4-5 günde..)
Ahmet Mergen'in dediği gibi
Piyasalara giren 3 milyon kişi kağıda bulaştıysa, simitiçisi,çaycısı senet konuşuyorsa,
borsanın işi bitmiştir..
Bugün mübarek gün. Pala sopa atmaz diye düşünüyorum. Ama en iyi bozkurt bilir. Kisa vadenin sorumlusu o![]()
Devrimi organize örgütler yapar..
Halkın isyan gücünü kullanıp kenara atar..
İster 5 milyon ky gelsin
Sadece parasını kullanırlar
Organize hisselere yönlendirilir..
Sonrası malum..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
nabıyonuz la siz +4 den -4 e ordan +5 e başım döndü bakın bakın ne diyecem bu gün o gün mü![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Etrafımda çoğu kişi hiç ummadığın saglamci kişi bile aselsan nasıl diye soruyor çok giren var buna birde fiyatların geldiği yerede bakarsak daha yeni isiniyoruz diyebilirim.
570 bin uzerini beklemiyorum gibi düzeltmesi ile tepe arasında aşağı yukarı tirpanlama hareketleri bekliyorum.Coinlerde Türkler çok onlar da kıpırdanmaya başladı aynı anda borsada ürken ky yi kapmak için olabilir.
Borsa geleceği fiyatliyorsa orta vadede pozitif fiyatliyacagi ne varsa ben birsey göremiyorum.spotta %5 malda gerisi nakit bekliyorum altın ve döviz takipde.
Bu havada viop stresini kaldıramayacağım.
Bol şanslar diliyorum uzaktan heyecanınıza ortağım🤣
haydi yallah hop hop hop ! diye birşeyler hatırlıyorum küçüklükten..
Vikingler miydi neydi?!
Yer İmleri