Öyle bir ev yok. Ev sahibi bagista bulunmustur.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle bir ev yok. Ev sahibi bagista bulunmustur.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Datça nasıl ? Şeref Düzyatanlar çok övüyor...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yalana borcum mu var niye manipüle edeyim ki burayı emlak piyasası burayı mı baz alıyor sanki .
30 yıllık berberim 4+1 4 yıllık bina 150 m2 7000 e tutsa 4000 veriyorum der mi kiraya veren de okul arkadaşım üstelik ikisi de yalan söylediyse bana bilemem sizin anlayışınıza göre .
Bugünde bir Arap 1 milyon dolara aldığı evi 8000 e kiraladı Komisyoncu söyledi arkadaşı kandırmak için aralarında anlaşılırlar mı mal sahibi kiracı bilemem onu ikincisinde böyle bir olay .
Bunlar site değil düz apartman dairesi
Biri ayastepanos
Diğeri makriköy
Berber saçımı kesen kişi ben berber değilim konu yanlış anlaşılmış
Son düzenleme : Pscyokinesis; 05-11-2021 saat: 21:54.
Piyasada o kiraları verenler %80-90 ihtimalle çarpmaya geliyor .
Öyle kiraya veren var tabi ki ilk kira ve depozito dışında hiçbir şey alamıyor büyük çoğunluk burada
Karşı sokakta kiraya verdiler bugün 2250 tl 2+1 giriş kat .
Bugün sordum sizin soruyu komşuma 3000 e verdim geçen sene hiç kira alamadım eve girince az olsun temiz olsun böylesi daha iyi dedi .
Tanıdığı biri garantör olmuş öyle vermiş içi full yapılı evin .
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yatırım için tatil yerlerinden yazlık ev/daire almak mantıklı mı arkadaşlar? Yapılan yatırım değerini korur mu? Tecrübesi olan var mı?
Yer İmleri