nedemişti ünlü büyük düşünür ali desidero
haydi hayırlı traşlar
millete masal anlatacagınıza gereken faiz adımını atın
bir mümin aynı delikten iki kere ısırılmaz yarın birgün 6,25 de kurtarmayacak kesin ve net
nedemişti ünlü büyük düşünür ali desidero
haydi hayırlı traşlar
millete masal anlatacagınıza gereken faiz adımını atın
bir mümin aynı delikten iki kere ısırılmaz yarın birgün 6,25 de kurtarmayacak kesin ve net
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Daha ucuz döviz almamızı sağlayacak. %81 i döviz olan portföyümün % 64 ü spot döviz. %17 si dolar fonu idi. Sadece faiz artışı için, 720 ortalama ile aldığım dolar fonlarını 754 ten itibaren kademeli satıp TL yaratmaya çalışıyorum. Henüz %13 e inebildim. Ayın 22 sine kadar (PPK toplantısı) fonların tamamını satmayı planlıyorum. Faiz artışından sonra birkaç gün içinde yerine koymak için.
Aynı filmi defalarca seyretmek zorundayız A.K.Partisi iktidarında.
Keşke öyle olsaydı. Bence bu kesim "Benim dünyadan haberim yok, zır cahilim" diyor. %25,2 den iyi kötü daha mantıklı cevap gelmiş. Yüzdeler seçim sonuçları ile orantılı aslında.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Merkez dolara müdahale ediyor galiba
Yer İmleri