Sayfa 298/1001 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bence halk bankasına yüklü ceza gelecek. rte inatlaşıp eski halkbanklıyı mb başkanı yaparak restleşti. yabancı da reste rest yaptı.
    aynı fikirdeyim. bir restleşme var gibi. pek akıl karı işler değil.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bizon sürüsünün içinden geçti, ayuların intikamı

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Tam 25 fakika apara izledim. Doların yükselmesi ve borsanın düşmesi konusunda tek kelime edilmedi. Hatta merkez bankası başkanının değişmesi konusundan 2 cümle ile bahsedilip oradan maliye bakanının konuşmasının dolarda düşüş sağladığı piyasalarq moral verdiğ anlatılıp Metaller konuşuldu. Yarın açıklanacak olan mali reformlara ilişkin düzenlemelerden bol bol bahsediliyorduki pes ettim döviz ve borsa ile ilgili tek kelime edilmemesini hayretle izledim
    8de programı var aç izle yazı perşembe akşamından

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Olay ali gitti veli geldi meselesi değil olay artık kimseye ve hiçbir kuruma güvenilmemesi meselesidir
    Abi zaten yoktu..
    İşin ilginci badem tahtaları da komple tabana yapışmış..

En azından onlar dipten bi 2-3 yaparlar diyodum..
    onu bile yapmamışlar..

eregl 1-2 kalkar gibi oldu thy falan ama ı ıh..yapıştı tekrardan..

1 ay evvel de güven yoktu..bu başka bi satış..

berat geldiği gün taban olmadık idi yaa..hem rahip krizi de var dı o ara..

başka bişi var..

en kötü haberler en dipte gelir , sakin kalın..kötü haberler ard arda gelecektir..
    bana da boş yere tatava yapmayın , mk bizde fenerde taban yedikmlakin satmadığın sürece zarar yazmıyorsun ki tabandan alıp 26.60 dan çıktım tekrar taban oldu..
    yani diyeceğim şu , bizde alinteri ıle yatırım yapıyoruz , kaldıraçlı piyasada işlem yapmak kolay mı..
    12 yıldır bu işin içindeyim kıbrıs kumarhanelerinden beterdir viop..
    zararı olan arkadaşlara geçmiş olsun , iyi akşamlar..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Ayhan Abi bugun gorduklerimi yazayim
    guven yoksa bunlari nasil oldu ?

Normal zamanda 13.30 dan sonra subeye gidip 100 150 bin tl nakit cekmek istedigim de isimiz sansa kalmis oluyordu
    benden once birileri getirmemis ise sonraki gune kaliyordum .
    Bugun ise durum farkli 13.30 dan sonra subeyi aradim 110.000$ nakit lazim dedim. beklentim yarina ayarliyalim demeleri idi ama biraz once bir musteri 400.000$ getirdi ondan ayirtiyorum cevabi oldu
    Subeye gittigimde ise 2 kisi daha ayni miktara yakin getirdi ve hesaplarina yatirdi . 1 kiside sirt cantasi ile TL getirdi miktari bilmiyorum ama komple 200 luktu oda yaklasik 1m uzerindedir
    Ayak ustu Muduru ve parayi yatiran 1 kisi ile biraz sohbet ettik neler oluyor boyle dedigimde verdikleri cevaplar daha ilgincti
    Kesin birilerine soz verdiler o yuzden bu seviyelere getirildi.
    Hareketin sebebi bu olduguna inaniyorlar . hadi diyelim bu gercek sebeb olsun
    Birilerine soz verdigi icin merkez bankasi baskaninin alinip dolarin yukselmesine sebeb olan bir ulkede muduru es gectim o kisi nasil parasini kalkarda bankada tutar ?
    Bende sana ilginç bit şey söyleyeyim bugün kim dolarını bozmak isterse bozun satın alın dendi kamu bankalarına. demekki kurumlara güvenmemeye devam
    bir halt olacağı yok.

şaka maka cevval ford palası da gümledi. bofa bir ton zarar yazdı spotta. çok zorlandım ama değdi
    audentes Fortuna iuvat

8. açıkcası bugün akşama doğru sınai endeks şefliğinde bir toparlama beklerdim. olmaması sorular yaratıyor.

Sayfa 298/1001 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •