| Özet Bilgi |
TSKB GYO Olaðan Genel Kurul Daveti |
| Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? |
Hayýr |
| Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? |
Hayýr |
| Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? |
Hayýr |
|
|
Genel Kurul Çaðrýsý
|
| Genel Kurul Tipi |
Olaðan Genel Kurul |
| Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi |
01.01.2016 |
| Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi |
31.12.2016 |
| Karar Tarihi |
23.02.2017 |
| Genel Kurul Tarihi |
22.03.2017 |
| Genel Kurul Saati |
11:00 |
| GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih |
21.03.2017 |
| Ülke |
Türkiye |
| Þehir |
ÝSTANBUL |
| Ýlçe |
BEYOÐLU |
| Adres |
Ömer Avni Mah. Meclis-i Mebusan Cad. Mollabayýrý Sk. No:1 34427 Fýndýklý Ýstanbul |
|
Gündem Maddeleri
|
| 1 - Açýlýþ, Þirket Esas Sözleþmesine göre Toplantý Baþkanlýðý teþkili ve toplantý tutanaklarýnýn imzalanmasý için Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi, |
| 2 - Þirket'in 2016 yýlý hesap ve muamelelerine dair Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Kurumsal Yönetim Ýlkelerine Uyum Beyaný ve Baðýmsýz Denetim Raporlarýnýn okunmasý ve müzakeresi, |
| 3 - Þirket'in 2016 yýlý bilanço kâr ve zarar hesabýnýn incelenmesi, müzakeresi ve onaylanmasý, |
| 4 - Yýl içinde Yönetim Kurulu Üyeliðinden ayrýlan üyenin yerine yapýlan yeni üye seçiminin onaya sunulmasý, |
| 5 - Yönetim kurulu üyelerinin ibrasý, |
| 6 - 2016 yýlý kârýnýn daðýtýlýp daðýtýlmamasý konusunda karar alýnmasý, |
| 7 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi ve üyelerin þirket dýþýnda aldýðý görevler ve gerekçesinin pay sahiplerinin bilgisine sunulmasý, |
| 8 - Yönetim Kurulu Üyelerine ödenecek ücretin tespiti, |
| 9 - Baðýmsýz Denetim Kuruluþu'nun seçilmesi, |
| 10 - Yýl içinde yapýlan baðýþlarýn bilgiye sunulmasý ve 2017 yýlýnda yapýlacak baðýþlarýn üst sýnýrýnýn belirlenmesi, |
| 11 - Yönetim Kurulu Üyelerine, Türk Ticaret Kanununun 395. ve 396. maddelerinde yer alan iþlemler hakkýnda izin verilmesi, |
| 12 - Sermaye Piyasasý Kurulu Kurumsal Yönetim Ýlkeleri'nin 1.3.6. maddesinde yer alan iþlemler hakkýnda Genel Kurul'a bilgi verilmesi. |
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
|
|
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
|
| EK: 1 |
TSKB GYO Olaðan Genel Kurul Daveti.pdf - Ýlan Metni |
| EK: 2 |
TSKB GYO Genel Kurul Bilgilendirme Dökümaný.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný |
| EK: 3 |
TSKB GYO Vekaletname.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný |
|
|
Ek Açýklamalar
|
Yönetim Kurulumuzun 23 Þubat 2017 tarihinde yapýlan toplantýsýnda; Þirket Olaðan Genel Kurul Toplantýsý'nýn 22 Mart 2017 Çarþamba günü saat 11:00'de yukarýdaki gündemi görüþmek üzere Ömer Avni Mah. Meclis-i Mebusan Cad. Mollabayýrý Sok. No:1 Fýndýklý-Beyoðlu/Ýstanbul adresinde yapýlmasýna oy birliði ile karar verilmiþtir.
Olaðan Genel Kurul Daveti, Genel Kurul Bilgilendirme Dökümaný ve Vekaletname Örneði ekte yer almaktadýr.
|
Yer Ýmleri