Sayfa 3/514 ÝlkÝlk 123451353103503 ... SonSon
Arama sonucu : 4338 madde; 17 - 24 arasý.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by denklem Yazýyý Oku
    defter deðerinin biraz yukarýsýnda halka arz ediliyor.diðer halka arzlara göre ucuz.ama karlýlýk düzenli deðil
    Yüzde kaç iskonto var?

2. defter deðerinin biraz üzerinde diyorum sen iskonto yüzde kaç diyorsun))

3. Herkes eþit daðýtým olacak diye sevinmiþ ama gözden kaçýrýlan bir þey var.

Bireysele ayrilan %50 eþit ama kurumsallara dagitýlan %50 oransal olacak. Yani toplu alan (5-10 milyon lot) kurumsallar 3. 4. tavanda satisa gecerlerse tavan erkenden bozulur.

Benim nazarýmda bu eþit dagitim yönteminin oransal dagitimdan farki yoktur hatta daha kötüdür. Yani kurumsala kazanla ky ye kaþýkla veriliyor.

SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Borsada mantýklý deðerleme kalmadý.bi ara bedelli açýklayan þirketlere raðbet vardý kent gýda ile baþladý sonra orda iþ bitti.
    Þimdi ise arzlarda anormal deðerlemeler olmaya baþladý 1ayda 7 kat primi izah etmek mümkün deðildir.
    Bu nedenle dikkatli olmakta fayda vardýr fazla tamahkar olmamak lazým büyük arzlarda dikkat etmek gerekir.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Son aylarda Bedelli sermaye artýrýmý yapan þirket hisselerinde balon patlamaya baþladý..Taban taban gider oldu..En son örnek Ýzmir Demir Çelik kaðýdý oldu.Hatta bir hissedarýn intihar ettigi haberleri duyuldu...
    Yakýn zamanda,Yeni Halka arzlarda oluþan balon fiyatlama da çok sürmez ve patlar....
    Sýrf hisse fiyatý tavan tavan gitsin diye, millete numunelik gibi 20-30 lot kaðýt veriyorlar..
    Halka arza aracýlýk eden firmalarýn þeytanlýklari olarak görüyorum ben bu iþleri..

6. bunun hisse kodu ne çan s2 falanmý?

7. Cante diye biliyorum
     Alýntý Originally Posted by bitpire Yazýyý Oku
    bunun hisse kodu ne çan s2 falanmý?

20.04.2021 14:34:17

çan2 termik/altay: Uzun vadeli bir proje kredimiz var - bloomberg ht

çan2 termik/altay: Halka arzla büyüme hedefi olmayan sabit getirili þirket olacaðýz- bloomberg ht

çan2 termik/altay: Halka arz ile net borcu daha fazla düþürmek istiyoruz- bloomberg ht

Sayfa 3/514 ÝlkÝlk 123451353103503 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •