Sayfa 300/472 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon
Arama sonucu : 3774 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1. https://www.birgun.net/makale/birden...r-miyim-342261
    Burda sgk nın fazla günleri 30 gün olarak kabul edeceğini söylüyor.Yani 35 gün ödendiğinde tamamen o ayı silmesi mantıksızlık.Konuyu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler sanırım.

Tesekkurler dostuma...

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Üzerine ben bir soğuk su içtim...Sizde kafaya fazla takmayın...Maaşınız Nisandan itibaren çalışmaya başladı sıkıntı yok...
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Ayni ay icinde bir kac iste calisanlar oluyo onlar napcak simdi
    double double prim oluyo onlara
    enteresan...

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Oomsu nun eyt talebi reddedildi edilmiş.
    Neden diye sordum tahhahuk fazlası yani fazla prim ödenmiş. 30gunden fazla imis 45 gün.prim cakisma si.
    Öyle olan 3 ayi silmiş ssk.mahsuplas dedim ole bisi yokmuş.askerlikten 3ay borçlanarak emeklj olursun demişler
    Üzüldüm..adam falz prim yatırıldığı halde gün ve ayını silmişler ne acaib yasalar var yaw..
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Dilekçe vermeden önce maaş hesaplaması yaptıysanız yaklaşık olarak o parayı alırsınız...O rakamı hatırlamayanlara geçmiş olsun ne çıkarsa onu alacaksınız ve bahsedilen risklerle yaşayacaksınız.
    Emekli maasinizi almadiysaniz itiraz hakkiniz var. Aldiysaniz itiraz hakkiniz olmuyor

Esas soruyu sorayim. Emekli maasi hesabini Izmirde yaptirabilecegim guvenilir bir yer varmi?

5. Maaşın yatıp yatmadığını edevlet emekli günlük ödeme sayfasından mı kontrol edeceğiz?

Şimdi benim e devlette görüntülenen belgemde 21/05 itibariyle bankanızdan çekebilirsiniz yazıyor. DYS sistemine "maaş bağlanmıştır. bankanızla iletişime geçiniz" yazıyor.

Geçen hafta emekli günlük ödeme sayfasında ödeme gözüküyordu onu bankayı arayıp hesabıma aktartırdım. Şimdi bu aldığım para 21 Nisan'a kadar almam gereken paraydı sanırım. Bundan sonra artık 21 mayıstan sonra her ayın 21'ini mi takip edeceğim.??

Maaşlar erken yatacak vs. deniyor, bayram ikramiyesi yatacak deniyor, iyice kafam karıştı.

Bu yatacak şeyler edevlet günlük ödeme sayfasında gözüküyor mu? Ya da başka bir ekrandan. Eğer görme imkanı varsa kontrol edip öyle bankayı arayacağım.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Emekli maasinizi almadiysaniz itiraz hakkiniz var. Aldiysaniz itiraz hakkiniz olmuyor

Esas soruyu sorayim. Emekli maasi hesabini Izmirde yaptirabilecegim guvenilir bir yer varmi?
    Ben internet üzerinden bulduğum bir arkadaşa geçen yıl 250 tl bir rakama hesaplattıp.30 tl farkla adamın rakamı doğru çıktı , İnternette siteler var ücret karşılığı hesaplama yapan...Bir araştırın derim...

Alıntı Originally Posted by temettuverimi Yazıyı Oku
    Maaşın yatıp yatmadığını edevlet emekli günlük ödeme sayfasından mı kontrol edeceğiz?

Şimdi benim e devlette görüntülenen belgemde 21/05 itibariyle bankanızdan çekebilirsiniz yazıyor. DYS sistemine "maaş bağlanmıştır. bankanızla iletişime geçiniz" yazıyor.

Geçen hafta emekli günlük ödeme sayfasında ödeme gözüküyordu onu bankayı arayıp hesabıma aktartırdım. Şimdi bu aldığım para 21 Nisan'a kadar almam gereken paraydı sanırım. Bundan sonra artık 21 mayıstan sonra her ayın 21'ini mi takip edeceğim.??

Maaşlar erken yatacak vs. deniyor, bayram ikramiyesi yatacak deniyor, iyice kafam karıştı.

Bu yatacak şeyler edevlet günlük ödeme sayfasında gözüküyor mu? Ya da başka bir ekrandan. Eğer görme imkanı varsa kontrol edip öyle bankayı arayacağım.
    21 günlük ödeme nisan 21 kadar olan maaşınız, bundan sonra peşin ödeme alacağınız için bu ay nisan21-mayıs 21 arası olan maaşınızda hesaba yatacak..21 günlük ödeme +maaş+ bayram ikramiyesi...

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    21 günlük ödeme nisan 21 kadar olan maaşınız, bundan sonra peşin ödeme alacağınız için bu ay nisan21-mayıs 21 arası olan maaşınızda hesaba yatacak..21 günlük ödeme +maaş+ bayram ikramiyesi...
    Sn. heval cevap için teşekkürler.

İnternette şöyle bir bilgi var. Bu bilgiye göre maaşların yatmış olması gerekiyor. Yatarsa edevlette görebilir miyiz?

"SSK kapsamında aylık alanların aylık ve Ramazan Bayramı ikramiyeleri;

- Ödeme günü 17, 18, 19, 20 olanların 14 Nisan'da,

- Ödeme günü 21, 22, 23 olanların 15 Nisan'da

- Ödeme günü 24, 25, 26 olanların 16 Nisan'da yapılacak."
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 300/472 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •