Sayfa 301/900 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Ama düşerken bu kadar hızlı dusebilecek olmasini kabul edemiyorum. Yani artık Gesandayim bir şey olmaz konforu yok bende. Bugün +5 ve uzeriyiz İns
    ercb yi çok güzel tuttular sahipli ) yandan yandan bu düşüşte dikkatimi çeken hisselerden biri oldu
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. smrtg güzel kaplar yolluyor yeotk de güzel işlere giriyor yine kontr de enerji depolama işinde var...gesan ise bunların bulunduğu tüm işlerde var ve öncülük de yapıyor...bu yıl ikinci çeyrek bilançosu ile birlikte net kar marjlarının çok yükselmesini bekliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    smrtg güzel kaplar yolluyor yeotk de güzel işlere giriyor yine kontr de enerji depolama işinde var...gesan ise bunların bulunduğu tüm işlerde var ve öncülük de yapıyor...bu yıl ikinci çeyrek bilançosu ile birlikte net kar marjlarının çok yükselmesini bekliyorum...
    İnşallah,
    İnanın şu 2 hafta dır saçlarım beyazladı
    Şu aralar 240-250 bandına razıyım eskisi gibi şu süreçten kurtulsun yerdeki

a1 dün aldıklarını bugün zararına veriyor dünde bugünde topluyor..

186,40 taban geçen düşüştüde 186,40 tabandan tavan gitmiştik.. aynısı olmaz ama güzel bir destek sonrası sıkıntı

hoş zaten sıkıntıdayız.

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    onlar olursa gesanda olur..artık bu dip yeter inşALLAH...Umarım düzeltme buraya kadar olsun...
    İnşallah ya acımasız olduk diğerlerini de aşağı cekiyoruz

piyasaya dün 1.082.224.408 para girişi olmuş bugünde endeks eksi 164 milyon para girişi var..

beceremedik aşağıdan almayı

7.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    ercb yi çok güzel tuttular sahipli ) yandan yandan bu düşüşte dikkatimi çeken hisselerden biri oldu
    Gesan akıl tutulması yaptı bizde. İster istemez güzel kaplar olumlu beklentiler insanı n para disiplinini engelleyior

bankof 21 dk da 37bin lot alımla en iyi alıcı 2. sırada hsbc 17bin lot

Sayfa 301/900 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •