kozaa çıkarsa levyeyi indiririm...
kozaa çıkarsa levyeyi indiririm...
Yatırım tavsiyesi değildir.
o 3.3 tirlyon riyalin içinde 2 gün önce
Suudi Arabistan ile Japonya, aralarında yenilenebilir enerji, teknoloji ve tarım olmak üzere 26 anlaşma ve protokol imzaladı.
muhtemelen bu da var
adamların gözü başka yerde ..reis çok umurlarında değil
öncelikle şunu düzelteyim bu işleri iyi takip eden biri olan Abdurahman Yıldırım'ın açıklamasına göre 3 trilyon dolar muhtelif ülkelerde suudların yatırımlara/işbirlikteliklere ayırdığı kaynak
özellikle savunma ve havacılık enerji başta olmak üzere bazı anlaşmalara varılmış çok da elleri boş dönmüyorlar gibi,,tabii bu anlaşmaların bazılarının gerçekleşmesi süreç isteyen işler .. bugün saat 18:00 de Erdoğan'ın körfez turu sonuçlarıyla ilgili açıklamalar yapacağı söylenir
Yakında savunma sanayi fuarı varmış. Körfez gezisi de bahane oldu savunma sektörü gidiyor. Otokar otobüsçü diye aklımda kalmış geçen TV'de insansız muharebe aracı gibi bir şeyi tanıtıyorlardı, sonra biri aldı galiba.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
ABD lilerin eşik altı mortgage gibi cdo uygulaması yapsak ya da varlk fonlarına sorunlu kredi toptan satışı gibi bir paket hazırlasak tatlı olur. Borsada senelerdir kan kusturan , boş beleş ne kadar şirket varsa herhalde 200 tane vardır tek paket halinde bunlara öneride bulunalım. Alın bunları vatandaş ta rahatlasın siz de sermaye ekleyin ayağa kaldırın desek tutmaz mi? Hep bal börek sektör satmayalim
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trend yukarıysa : düşmeyen borsa yükselir
Trend aşağıysa : yükselmeyen borsa düşer
Borsa İstanbul'da buna göre işlem yap huzur bul
Şahit abi altıns1 bugün de yüzde 4 prim yabmış, arablara mı satılıyor hazinenin altunları
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri