Sayfa 31/170 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 1358 madde; 241 - 248 arası.

Konu: ANACM - Anadolu Cam Sanayii A.Ş.

1. Bugun ziraat yatirimi aradim soda ve anadolucamda temettu sonrasi maliyetim dusmedi vakif ve is yatirimla calisan arkadaslarimin maliyeti dusmus benimki niye dusmedi aleyhime degilmi diye sordum her hangi bi zarariniz yok farkta yok bazi araci kurumlar maliyeti dusurmuyo velhasili zarariniza bi durum yok dediler dogrumudur sizcede

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Sadece onbinde bir komisyon aliyorlar arada komisyonu maxsi puan olarak geri veriyolar senet saklama payi adi altinda baska hicbir ucret almiyolar her uc ayda birde arayip hal hatir soruyorlar baska bi sirkete gecmek istemem eger bu temettulerde maliyet dusmesi zararima degilse

3.  Alıntı Originally Posted by emrecegiz Yazıyı Oku
    Sadece onbinde bir komisyon aliyorlar arada komisyonu maxsi puan olarak geri veriyolar senet saklama payi adi altinda baska hicbir ucret almiyolar her uc ayda birde arayip hal hatir soruyorlar baska bi sirkete gecmek istemem eger bu temettulerde maliyet dusmesi zararima degilse

Daha önce de belirttim ordaki maliyet düşmesi olayı sadece rakamlardan bir ilüzyondan ibaret.

Varsayalım elinizde 3.89'dan aldığınız 1000 lot var. 3890 lira ile almış alıyorsunuz (komisyonları es geçelim)

Temettü sonrası hesabınıza nakit olarak 90 küsür lira yatacak, elinizde hala 3890 lira ile aldığınız 1000 lot var ve 90 küsür liranız var hesabınızda.

Bazı aracı kurumlar o 90 lirayı göze alıp maliyetinizi 3,79 yazabilir, fakat bu hiç bir şeyi değiştirmez gene 3890 lira aldığınız 1000 lot ve 90 küsür liranız olur elinizde. Orda maliyetin 3,79 veya 3,89 yazmasıyla elinizdeki değer değişmiyor.

Alıntı Originally Posted by emrecegiz Yazıyı Oku
    Sadece onbinde bir komisyon aliyorlar arada komisyonu maxsi puan olarak geri veriyolar senet saklama payi adi altinda baska hicbir ucret almiyolar her uc ayda birde arayip hal hatir soruyorlar baska bi sirkete gecmek istemem eger bu temettulerde maliyet dusmesi zararima degilse

al,sat yapmıyorsan yazan maliyet doğrudur,bilgisayarda tablo filan yapmana gerek kalmaz yapan uzun vadeli arkadaşlar varda o yüzden o ayrı konu,

bu sene bedelsiz de bir daha düşecek maliyet,

3 yıl önce sadece SODA vardı bende temettüler ve bedelsiz maliyet 1,70 düştü bu sene bedelsiz verince maliyet 1,41 düşecek o yüzden yazan maliyet doğru fakat aynı hissede al,sat yapsam yazan maliyet doğru olmazdı,

7. önemli olan sağlam hissede düşüşlerde alım yaparak maliyeti daha doğrusu ortalama maliyeti düşürmek ;)

8. Cok tesekkurler sayin tunai ve sayin anadolualp artik bedelsizleri alip gercek maliyet dususunu bekliycez bendede uc senedir soda var her bedelsizde maliyet dusuyor ancak surekli alimlarla maliyeti hep yukari cekiyorum

Sayfa 31/170 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •