Kağıdın önündeki engeller kalktı ama tepki yok tepkiyi boşverdik hacimde yok alsan alamıyorsun satsan satamıyorsun fırtına öncesi sessizlik gibi 😳
Kağıdın önündeki engeller kalktı ama tepki yok tepkiyi boşverdik hacimde yok alsan alamıyorsun satsan satamıyorsun fırtına öncesi sessizlik gibi 😳
arkadaşlar merhaba
bundan sonraki süreç turizm bölgelerinde yaz yasağı nedeniyle 15 ekim de inşaat başlayacak şekilde programlanıyor .
bu süreçte 2 kulvar olacak.
1 yönetimin bu oteli nasıl yapacağını açıklaması lazım ve belediye yıkım yapım projelerine başvuru olmalı
2 bizim planlara itiraz. idari mahkeme devamında bölge idare eğer çift imzalı reddetmez ise sonunda danıştay da olabilir. danıştay yürütmeyi durdurma vermez ise inşaat devam eder.
hakkımızda hayırlısı olsun.
Maaltın yöneticileri kadar beceriksiz bir ekip olamaz koç bunlara maaş vermese bunlar eve ekmek bile alamazlar hakkaten yazık burdakı ınsanlara yatırımcıda ölüden medet bekliyor adamların kendıne hayrı yok bekleki 15 ekım gelsın inşaat icin hersey yolunda gıderse allah sabır versın eskı sevgılım maalt hıssedarlarına ılkkez uzulerek yazdım hakkaten yazıklar olsun yonetıcılerıne içine ettıler hıssenın
Iyice ölüye bağladı.. bu ne boyle işlem yok gibi.. neyi bekliyor bunlar..
bir haber düşerse inşaat izini için güzel olur.
MAALT Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI : 649.253 TL
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri