Sayfa 31/1223 İlkİlk ... 21293031323341811315311031 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    O seçmen kitlesi yüzünden bu ülke Hiç bir Zaman ileri gidemez .

Çünkü Arabistan’a Abbasiler’e emevilere özenerek

Yozlaşmış çakma dinci kisvesi ile yaşarsan

Kalkınmazsın

Sonuç ortada

2020 yılı gelmiş

Ülke her bakımdan enkaz
    Ben böyle diyemem. Ağır olmuş. Öncelikleri farklı seçmen kitlesi diyelim. Ve bu kitlenin oyuna ihtiyacınız var. Bu tarz söylemler ile alamazsınız. Bu kitlenin hassasiyetleri gözetildiği, tatmin edildiği zaman sadık birer seçmen olurlar.

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Adam tek basina cikmis yuzde 31 e yakin oy almis, hem de CHP adayi olarak.

Demek ki potansiyeli varmis ve bunu 1.5 ay gibi kisa bir surede yapmis

Toplumda Inceye karsi bir cok AKP li MHP li duyarli ve olumlu yaklasiyor.

Cunku bildigimiz CHP genel baskani profiline uzak bir adam.

Yapici, elestirel, koltuk sevdalisi degil, cesur

Milliyetci, ataturkcu ama ayni zamanda muhafazakar

Metroseksuel bir adam iste
    Hocam 22 aldi partisinden
    Aksener 7 iyi parti 10 3 buradan aldi
    Demirtas 8 hdp 11 3 de buradan aldi.
    Incenin basarisinin 7 8 puani emanet. 2 3 u de ortak aday haline geldi yani yaşanan bir nebze ikinci turdu
    Tam Erdogan in istediği gibi
    Ince chp basinda olunca oylari duser.

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    aynen öyle...CHP ATATÜRK sevdalılarının elinden uçup gideli uzun zaman oldu...bugün partinin içi hdp li kaynıyor...HDP=PKK dır NET...kimse kalkıpta HDP kürt halkının haklarını savunuyor masalı okumasın...PKK da kürt halkının hakları için mücadele etmiyorki...PKK ABD-İSRAİL-AVRUPA ortak yapımı bir terör örgütü amaç TÜRKİYE'yi bölmek...ama bunun için kılıf lazımdı o da kürt halkının hakları mücadelesi oldu...

ATATÜRK'ün kemikleri sızlıyordur ama ne fayda...istanbul il başkanı kaftancıoğlu denilen kadın, sezgin tanrıkulu denilen adam ve daha niceleri...bunların ATATÜRK ile yakından uzaktan ilgisi yok...
    hiç unutmuyorum sezgin tanrıkulu denilen herif AFRİN opr. başladığı gün twitterdan savaşa hayır yazıyor...ne savaşı lan? bildiğin keklik avına çıkmıştı ordumuz...bunun gibi çok adam var CHP nin içinde...geçen istanbul mitingine mesela yine bu adam amedspor formasıyla katılıyor...rezillik yani...ATATÜRK'ün kemikleri sızlıyordur ama ne fayda...
    Erdogan in en buyuk gucu chp dir .
    Ceketini koysa kazanir chp oldukca

4.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    ireıs yanlıs dusunuyon o dunku kırmızı barın hakkı 2 centın altı baksana haftalıklaraarkadaslar nısan mayıs vob kapanıslarını atar mısınız
    haklısın ama burada kimse kimseye hakkini vermiyor. olmasi gereken olmuyor ,sorun da burada
    dün de carpildik bugün de carpildik
    makina fevkalade çalışıyo
    caho nun dediği doğru, sanirim bu pala yeni pala
    eskisi değil
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bakalım ne yumurtlayacak...

CHP GENEL BASKANI KILICDAROGLU, PARTI GENEL MERKEZINDE SAAT 14.00'TE BASIN TOPLANTISI DUZENLEYECEK.

6. bu secımden once hsbcnın aldıgı mal credıt ıle yf nın mıydı ıslem yapmıyor sankı hsbc

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ben böyle diyemem. Ağır olmuş. Öncelikleri farklı seçmen kitlesi diyelim. Ve bu kitlenin oyuna ihtiyacınız var. Bu tarz söylemler ile alamazsınız. Bu kitlenin hassasiyetleri gözetildiği, tatmin edildiği zaman sadık birer seçmen olurlar.
    Bu secmen kitlesine ne vermek lazim bilmiyorum. Cunku CHP ye oy veren kesim genellikle universite mezunu, iyi ucretler kazanan, basarili bireyler ve bu kisilerin amaci ulkeyi daha iyi bir noktaya getirmek. Dusuk gelirli kesimin ezilmesini onlemek. Bugun EMEKLILER, ISCILER, TASERONLAR daha iyi sartlara sahip ise bu AKP degil, CHP sayesinde olmustur.

Ancak bu kisiler partiye degil lidere oy veriyorlar. Onlar icin Erdogan bir baba gibi ve vefa borcu hissediyorlar. Guclu bir lider ve Erdogan kazandigi zaman onlarda mutlu oluyorlar, cunku bu hayatta mutlu olabilecekleri argumanlar sinirli.

Ecevit koylulerin, iscilerin, emekcilerin sevdigi saydigi bir liderdi. Ince de neden oyle olmasin. Ha ECEVIT cok daha donanimli, basarili ve akilli bir adamdi. INCE iyi bir adam, liderlik ozelligi var ancak yalniz basina yapamaz. Mutlaka etrafinda kendisini dizginleyecek, giyiminden kusamindan, konusmasindan, tavirlarina kadar yol gosterecek danismanlarin olmasi gerekiyor.

Guclu bir kadro ve yapilanma ile INCE cok basarili olacaktir. Mesele Ingilizce bilmemesi bir dezavantaj. Belki insanlar o kadar onemsemiyor ama catir catir Ingilizce konusan bir lider her zaman gipta ile bakilir ve arti puan kazanir. ECEVIT bu konuda cok iyiydi.

Piyasa Erdoğan'a göz dağı veriyor. Doğru dürüst bir ekonomi politikası izle yoksa ülkenin ipi elimde diyor. Sıkarım boğulursun gevşetirim nefes alırsın diyor...
    Dün ve bugün olan budur.

Sayfa 31/1223 İlkİlk ... 21293031323341811315311031 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •