1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Hergün milyarlarca hap içiliyor. Sizi kısır etmek isteyen, olağanüstü!!! Genetiğinizi değiştirmek isteyenler aynı maddeleri bunlara katamaz mı, ya da bir şekilde havaya suya enjekte edemez mi? Bilgiye ulaşması kolay olan bir topluluk böyle yaparsa diğerlerini düşünemiyorum. Hindistanı izlemediniz mi, cesetleri sokaklarda yakıyorlardı. Buna nasıl inanmıyorum diyebilirsiniz
geçen senenin temmuz- ağustos dönemiyle bu senenin temmuz-ağustosu arasında bi fark yoktu, kapanma yoktu, düğünler- restoranlar, oteller farklı değildi, benim gördüğüm.. ben aşı oldum, nisan-mayıs gibi, aşı karşıtı falan da değilim.. ama gözle görülen gerçeklere rağmen uygulamanın faşizme kayması tedirgin ediyor.. ilk başta dediler ki, aşı koruyacak.. çok sonra rakamlar gizlenemez hale gelince korumadığını kabul ettiler, cdc açıkladı zaten aşılı- aşısız viral yük farkı yok diye..
adı aşı bunun, tanım gereği ağır hastalığı bir miktar engelliyor olmalı, buna kabul.. ama aşı olmayanlara baskı niye ? bulaşı engellemediğine göre niye aşı baskısı var ? yani aşı olmayanları çok düşünüyorsunuz, ve ölecek bu diye acıdığınız için mi aşı ol diye baskı yapıyorsunuz ? çünkü aşı olmayanın diğerlerine ekstra bi zararı yok, zararı kendine- hastalığı ağır geçirecek belki ölecek..
Geçen sene Covid’in ilk dönemleri , Çin’de falan sokakta yürürken devrilip ölenlerin, bankta otururken birden ölenlerin videoları vardı.
Artık bu tarz videolar yok nedense.
O zaman niye vardı acaba?
Kimse tam olarak bişey bildiği yok..
Doğru diye kabul edilenler Bi süre sonra yalan oluyor...
Aşı işide ülkelerin birbirlerine karşı kullandıkları koz haline geldi...
Aşıya güvenilirse hastalık bulaşıcılığı engellenemez...
Mesafeli yaşamı öğreneceğiz...
Yoksa hastaneler yeniden doluyor ve insanlar hastaneye ulaşamadan ölür. bir haftada binleri kaybederiz..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Ya ben saygı duyuyorum. Ama kişisel tecrübem, burada paylaşım yaptığım kişilere kendi gözlemime göre aşı tavsiye ederim. Uzmanlık alanım değil tabi ki ama söylediğim gibi tüm aile aşı olduk bir sıkıntı olmadı. Aşı öncesi pek çok tanıdığı malesef kaybettik ( geçen saydım 8 kişi) üstüne de çok yakınlarımıza kadar dokundu. Benim deneyimim tamamen ampirik. Aşı oldu kalp krizi vb.. kimseyi duymadım belki öyle duysam farklı konuşurum. Ben pozuma çok fazla inanmam bilirsin anında değiştiririm.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aşının etkinliği için karşılaştırma böyle yapılmaz. Elma ile armutu karşılaştırıyorsunuz. Aşı etkinliği için karşılaştırma çok basit, 1000 tane aşısız ve 1000 tane aşılı alırsın hangi grupta kaç tane ölüm var, kaç yoğun bakımlı var ona bakarsın. Bunlar da her aşı ürünü için zaten yapılıyor. Gerisi boş laf, düz adam safsatası.
Düz adam safsatası için bakınız
https://www.google.com/search?client...aw+man+fallacy
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Yer İmleri