Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 311/1004 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: Viop XXXV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    geçen yıl bu zamanlar virüs daha mutasyona uğramamıştı yeğen...deltası alfası yoktu ortada....sizin gibiler yüzünden daha berbat bir hale gelmez umarım bu virüs...

aşı faşizmiymiş...

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    hocam hangi veriye dayanarak söylüyorsun bunları ?

aşağıda TR günlük vaka ve ölüm sayılarının seyri yer alıyor, geçen yıl bu zamanlar 20 olan günlük ölüm sayısı şu an 300 civarına ulaşmış durumda- uygulanan 102 milyon doz aşı sonrasında ..

günlük vaka sayısı da yine kat be kat fazla, 2021 ilk aylarındaki max rakamlara yakındayız.. 18+ nüfusun yüzde 83 en az bir doz aşılı, yüzde 65 kısmı ise 2 doz aşılı.. hatırlarsan ilk başlarda nüfusun üçte ikisi covid yakalansa yahut aşılansa sürü bağışıklığına ulaşırız deniyordu, şimdi her 6 yetişkinden 5 i aşılanmış durumda, ve sistem bütün gücüyle o aşılanmamış 1 kişinin üstüne abanıp -hepsi senin yüzünden aptal cahil yobaz" diye koro tutuyor

TR yüksek oranda aşılama yapmayı başaran ülkeler arasında, bizden daha yüksek aşılanma oranlarına sahip ingiltere ve israil gibi ülkelerde de vaka-ölüm sayılarında beklenen düşüş asla gerçekleşmedi.. insan hayret ediyor, neye istinaden bu derece hararetle aşı faşizmine sahip çıkıyorsun ?

2.  Alıntı Originally Posted by asklepion Yazıyı Oku
    Umarım covid kapmazsınız, tekrar geçmiş olsun
    hiç katılmıyorum; umarım imkanı olduğu halde kendi seçimiyle aşı olmamış herkes en yakın zamanda covid olur...

her olası sonucu win-win...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3. Hergün milyarlarca hap içiliyor. Sizi kısır etmek isteyen, olağanüstü!!! Genetiğinizi değiştirmek isteyenler aynı maddeleri bunlara katamaz mı, ya da bir şekilde havaya suya enjekte edemez mi? Bilgiye ulaşması kolay olan bir topluluk böyle yaparsa diğerlerini düşünemiyorum. Hindistanı izlemediniz mi, cesetleri sokaklarda yakıyorlardı. Buna nasıl inanmıyorum diyebilirsiniz

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abey kapanma olayı bitti. Aşı var olan olsun olmayan da ölsün moduna geçti ülkeler. Maske mesafe bitti restoran kapatma bitti maçlara seyirci almama bitti.

Sen şunu düşün: kapanmalar olmasa günlük 1000 olum, 100 bin vaka olacaktı. Hastaneler dolup taşacak, insanlar sokaklarda ölecekti.
    geçen senenin temmuz- ağustos dönemiyle bu senenin temmuz-ağustosu arasında bi fark yoktu, kapanma yoktu, düğünler- restoranlar, oteller farklı değildi, benim gördüğüm.. ben aşı oldum, nisan-mayıs gibi, aşı karşıtı falan da değilim.. ama gözle görülen gerçeklere rağmen uygulamanın faşizme kayması tedirgin ediyor.. ilk başta dediler ki, aşı koruyacak.. çok sonra rakamlar gizlenemez hale gelince korumadığını kabul ettiler, cdc açıkladı zaten aşılı- aşısız viral yük farkı yok diye..

adı aşı bunun, tanım gereği ağır hastalığı bir miktar engelliyor olmalı, buna kabul.. ama aşı olmayanlara baskı niye ? bulaşı engellemediğine göre niye aşı baskısı var ? yani aşı olmayanları çok düşünüyorsunuz, ve ölecek bu diye acıdığınız için mi aşı ol diye baskı yapıyorsunuz ? çünkü aşı olmayanın diğerlerine ekstra bi zararı yok, zararı kendine- hastalığı ağır geçirecek belki ölecek..

Geçen sene Covid’in ilk dönemleri , Çin’de falan sokakta yürürken devrilip ölenlerin, bankta otururken birden ölenlerin videoları vardı.
    Artık bu tarz videolar yok nedense.
    O zaman niye vardı acaba?

Kimse tam olarak bişey bildiği yok..
    Doğru diye kabul edilenler Bi süre sonra yalan oluyor...
    Aşı işide ülkelerin birbirlerine karşı kullandıkları koz haline geldi...
    Aşıya güvenilirse hastalık bulaşıcılığı engellenemez...
    Mesafeli yaşamı öğreneceğiz...
    Yoksa hastaneler yeniden doluyor ve insanlar hastaneye ulaşamadan ölür. bir haftada binleri kaybederiz..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. Ya ben saygı duyuyorum. Ama kişisel tecrübem, burada paylaşım yaptığım kişilere kendi gözlemime göre aşı tavsiye ederim. Uzmanlık alanım değil tabi ki ama söylediğim gibi tüm aile aşı olduk bir sıkıntı olmadı. Aşı öncesi pek çok tanıdığı malesef kaybettik ( geçen saydım 8 kişi) üstüne de çok yakınlarımıza kadar dokundu. Benim deneyimim tamamen ampirik. Aşı oldu kalp krizi vb.. kimseyi duymadım belki öyle duysam farklı konuşurum. Ben pozuma çok fazla inanmam bilirsin anında değiştiririm.
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    geçen senenin temmuz- ağustos dönemiyle bu senenin temmuz-ağustosu arasında bi fark yoktu, kapanma yoktu, düğünler- restoranlar, oteller farklı değildi, benim gördüğüm.. ben aşı oldum, nisan-mayıs gibi, aşı karşıtı falan da değilim.. ama gözle görülen gerçeklere rağmen uygulamanın faşizme kayması tedirgin ediyor.. ilk başta dediler ki, aşı koruyacak.. çok sonra rakamlar gizlenemez hale gelince korumadığını kabul ettiler, cdc açıkladı zaten aşılı- aşısız viral yük farkı yok diye..

adı aşı bunun, tanım gereği ağır hastalığı bir miktar engelliyor olmalı, buna kabul.. ama aşı olmayanlara baskı niye ? bulaşı engellemediğine göre niye aşı baskısı var ? yani aşı olmayanları çok düşünüyorsunuz, ve ölecek bu diye acıdığınız için mi aşı ol diye baskı yapıyorsunuz ? çünkü aşı olmayanın diğerlerine ekstra bi zararı yok, zararı kendine- hastalığı ağır geçirecek belki ölecek..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    hocam hangi veriye dayanarak söylüyorsun bunları ?

aşağıda TR günlük vaka ve ölüm sayılarının seyri yer alıyor, geçen yıl bu zamanlar 20 olan günlük ölüm sayısı şu an 300 civarına ulaşmış durumda- uygulanan 102 milyon doz aşı sonrasında ..

günlük vaka sayısı da yine kat be kat fazla, 2021 ilk aylarındaki max rakamlara yakındayız.. 18+ nüfusun yüzde 83 en az bir doz aşılı, yüzde 65 kısmı ise 2 doz aşılı.. hatırlarsan ilk başlarda nüfusun üçte ikisi covid yakalansa yahut aşılansa sürü bağışıklığına ulaşırız deniyordu, şimdi her 6 yetişkinden 5 i aşılanmış durumda, ve sistem bütün gücüyle o aşılanmamış 1 kişinin üstüne abanıp -hepsi senin yüzünden aptal cahil yobaz" diye koro tutuyor

TR yüksek oranda aşılama yapmayı başaran ülkeler arasında, bizden daha yüksek aşılanma oranlarına sahip ingiltere ve israil gibi ülkelerde de vaka-ölüm sayılarında beklenen düşüş asla gerçekleşmedi.. insan hayret ediyor, neye istinaden bu derece hararetle aşı faşizmine sahip çıkıyorsun ?

Aşının etkinliği için karşılaştırma böyle yapılmaz. Elma ile armutu karşılaştırıyorsunuz. Aşı etkinliği için karşılaştırma çok basit, 1000 tane aşısız ve 1000 tane aşılı alırsın hangi grupta kaç tane ölüm var, kaç yoğun bakımlı var ona bakarsın. Bunlar da her aşı ürünü için zaten yapılıyor. Gerisi boş laf, düz adam safsatası.

Düz adam safsatası için bakınız
    https://www.google.com/search?client...aw+man+fallacy
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Sayfa 311/1004 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •