Sayfa 314/1027 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

E dön dolan gavurların dediği oldu.Gene yüksek faiz düşük kurla saçmasapan ekonomik sisteme devam.İthalatı cazip kıl,yüksek faizle sistemi kitle bu da ekonomide akıllı adımlar olsun.Valla benim aklım ermiyor,ama mesleki olarak ekonomiye çok uzak bir insanım.Kimbilir belki de bu da bir yoldur.Gerçi benim adamım sadi hoca benle aynı fikirde ,bu akşam saat 6 da bloombergde şimdi saydırır bu karara gene, herkese tavsiye ederim,dinleyin arkadaşlar.

Almanya enflasyon verisi sonrası
    Almanya 10Y 0,350 +0,073 +26,81%
    EUR/USD 1,1639 +0,0103 +0,89%
    bir halt olacağı yok.

3. Ani duruş aslında ani toparlanma da getiriyor. Böyle yavaş yavaş inişin çıkışı da yavaş yavaş olabilir. Bir kalp krizi ölmezsen yarın 2 2 2-3 güne taburcusun bu kanser uzun sürüyor masraflı bir de kurtulur musun ???

Gerçi adamın fikrini çaldım şimdi adam benle aynı fikirde diyorum)))))))),yiğidin hakkını vereyim bu fikri sadi hoca anlattı ben ordan aklettim,benim fikrim falan değil.Şimdi kul hakkı yemeyelim durup dururken ))))))))

5. buralardan tepki gelmezse (bence sağlam bi tepki gelmeyecek çünkü operasyon bitti)

hedef 4.20

alım noktasına gelmesini beklemeye devam
    “Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur; başkaları korktuğunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett

6. Alım noktasında bilgi verirsiniz dimi ?

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    E dön dolan gavurların dediği oldu.Gene yüksek faiz düşük kurla saçmasapan ekonomik sisteme devam.İthalatı cazip kıl,yüksek faizle sistemi kitle bu da ekonomide akıllı adımlar olsun.Valla benim aklım ermiyor,ama mesleki olarak ekonomiye çok uzak bir insanım.Kimbilir belki de bu da bir yoldur.Gerçi benim adamım sadi hoca benle aynı fikirde ,bu akşam saat 6 da bloombergde şimdi saydırır bu karara gene, herkese tavsiye ederim,dinleyin arkadaşlar.
    Anlaşılan Sadi Hoca da faiz artışına dolar uzun pozisyonda yakalanmış. [emoji4]

8.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Alım noktasında bilgi verirsiniz dimi ?
    satım noktasında bilgi verdim bi taşlamadıkları kaldı

alım noktasındada fikrimi söylerim tabi YTD
    “Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur; başkaları korktuğunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett

Sayfa 314/1027 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •