Sayfa 317/1008 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: Vıop LVI

1. ABD ADR

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Yatırımcı sayısı düşmüş. 8.5 milyondan 8 milyona...

Bu hikaye kısmı.
    Asıl konu bankalar da yıl sonu enflasyon muhasebesinden faydalanmak istediklerini bildirmişler haberi geldi. Olursa karlılıkları tırpanlanır diyor bazı uzmanlar. Bugün ki satışın temel sebebi bu olabilir..

3. Vay be denir buna! big sort sallamaca abi long olmuştu en son! Amaa asıl K.Kemaal abe sort olmuştu yıkılacak diye de yıkılmadı ama son yargı darbesi geldi,yıkılmasa bugün daha ne zaman yıkılsın.K.Kemal abe,seni tanımam etmem ama kulağın iyi delikmiş he yandaşlardan.Gerçekten çevreden duyumun yoksa insader ın yoksa gerçek para kazanman hikaye bu kontrollü borsa piyasamızdan! K.Kemal abim kenarda çalı arkasından seni takibe devam,sen seni eleştirenleri çok takma,çok da yandaşçıa olma abem.Kal sağlıcakla! )Bol kazazançlar saygılar herkese..

Yatırım tavsiyesi değildir olamazda!

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...19#post6616319

Çok kişi hep sana karşı yazdı ..fakat ben hep senin yanında oldum ...neden?

Çünkü sadece üst düzey bir borsacı değil ...çok kaliteli bir birey ve dost'sun
    Sağol,Tşkler...
    Bu kadar iltifatı hak edecek ne yaptım ?

TR genel ortalaması ne ise, burada yazan çizende farklı değil.. Karşı olanda var, az da olsa yanımızda olanda..

Sana hediyem ise
    Hernan Diaz'dan bir alıntı...

Genel olarak zenginlik ve özel olarak Amerika'daki zenginlik hakkında keşfettiğim bir şey..
    Büyük servetler, etraflarındaki gerçekliği çarpıtma ve saptırma yeteneğine sahiptir..
    Dahası, gerçekliği kendi tasarımlarına göre hizalama,eğip bükme gücüne de sahiptirler..
    Aslında günümüzün en büyük lüks malının malikaneler ya da yatlar değil gerçekliğin ta kendisi olduğunu düşünüyorum..

5. Günaydın. Xbankta kabak gibi obo var deyip fırçayı yiyecem gene

6. Günaydın millet.

7. Çok acemice bi açılış yabtın pala, günün dibini 8546 ile gösterdin. napacaz biz akşama kadar
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 317/1008 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •