Zambia MB’dan bir verimi geldi.)
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Zambia MB’dan bir verimi geldi.)
Nasıl bi pacal yaptıysam maliyet 47.35 olmuş bi de tahta sığ 1 1 yazioz lotlari ne çektim sn. Emlak neyse eccuk caksinlar da keyfimiz gelsin.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.
https://www.tradingview.com/x/LZGCunZX/
SP500 anlık olarak 1 yıllık yükselen trendini zorluyor. Bu trendi aşağı kırarsa global satış dalgası gelir.
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Son bir yıldır şu trende her yaklaştığında SP500 çöküyor terannesi ile tüm dünyada satış oldu, her seferinde SP500 terse yatırdı ve yukarı yaptı. Bugün çok boktan bir gün biz kapandıktan sonra akşam uzun yeşil bir çubuk da olabilir, trendi kırmış %x aşağıda bir SP500 de olabilir.
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
önceki diplerden dönüşte en azından orta bandı geçmiş. yukarı banda gitmeye çalışmış ama son dönemdeki diplerden dönüşte orta banda bile yakınlaşamamış. zayıflığını yeterince belli etmiş.
bariz trend göçecem diyor. ( teknik analiz olarak )
bir cisim yaklaşıyor olabilir.
gerçi bir saatlik grafikmiş.
ben tarihten bu yana sandım neee ahah![]()
Yer İmleri