Sayfa 32/1252 İlkİlk ... 22303132333442821325321032 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    Bu arada aktiften hesap açıp parayı eft yapınca hemen nkolaybono alabiliyor muyuz acaba? daha sonra da adrese kurye mi geliyor bu aşamayı tam anlayamadım, elime bir miktar daha para geçecek kimlik gelince oraya aktarayım diyorum.
    Ben internet üzerinden hesap açmıştım. Hesap açılır açılmaz hemen EFT yaparak bono alabilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken kısım sözleşmeyi imzalayıncaya kadar Aktifbank internet şubesi üzerinden dışarıya para transferi yapamıyorsunuz. Tabi çok ihtiyaç olduğu durumda müşteri hizmetleri yardımcı oluyor. Ancak dipnot olarak eklemek istedim.

2. Altinin yarısını teslim ettim kuyumcu arkadaşa 194 ten 185 e geri gelirse verdiğim kadarınından biraz daha fazlasını geri alırım...tekniğe uydu aslında hatta 5 kuruştan yukardan ama orda kaç saniye durmustut ben izlemdim belkidr çift tepede yapmış olabilir kısada .uyarsa yine tekniğe 4.72 görebilir ..oradaki altın fiyatına göre sattığım yerine koyarım ya da bilmiyorum en azından pazartesini ya da 24 unu beklerim. Firsatlar bitmez alicaginiz satacağını yeri bilin alıştırma yapın bu işler böyle kimse bebeklikten ogrenmiyor bu işleri

3.  Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    müdahele geldi gibi 4.89larda 5'e vurdurtmazlar bence
    Müdahale Gelmedi

Asya seansında Japon perakendecilerden geldiği söylenen satışlarla tarihinin en yüksek seviyesini gördükten sonra sert düştü

4. yapı kredi 16.60 yapmış.15.70 idi.

https://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/119620

5.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Altinin yarısını teslim ettim kuyumcu arkadaşa 194 ten 185 e geri gelirse verdiğim kadarınından biraz daha fazlasını geri alırım...tekniğe uydu aslında hatta 5 kuruştan yukardan ama orda kaç saniye durmustut ben izlemdim belkidr çift tepede yapmış olabilir kısada .uyarsa yine tekniğe 4.72 görebilir ..oradaki altın fiyatına göre sattığım yerine koyarım ya da bilmiyorum en azından pazartesini ya da 24 unu beklerim. Firsatlar bitmez alicaginiz satacağını yeri bilin alıştırma yapın bu işler böyle kimse bebeklikten ogrenmiyor bu işleri
    Aynen.. Bu aralar görülecek diplerden maliyetlerinilir.. Zaten 196 gibi bi zirvesi var.. Aşağıda da 183.. Uzun vade de, kısa vade de(al sat) maliyetlenmek için 185 makul bir seviye..

Yatırım tavsiyesi değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    yapı kredi 16.60 yapmış.15.70 idi.

https://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/119620
    Akbank da 15.20 oranını 16.50 yaptı

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ahme 4.97 den doları satıp 4.80 den gene girmişsindir 1 yıllık faiz cepte desene
    Yok alamadım, italya da yeni iş kuruyorum

Sayfa 32/1252 İlkİlk ... 22303132333442821325321032 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •