Originally Posted by admustafa Tekrar doktoraya başlayan birisi olursa 4 yıl beklemeyin Tcd için diyorsanız sizde biliyorsunuz yönetici değişmiş o tarihler de ondan sonra yükseliş başlamış.
Tesekkurler Herkese. Eib fonu gun sonu tahmini fiyatini hesaplayabilen excel dosyasi varsa paylasilabilir mi.
Originally Posted by NewsTR Tcd için diyorsanız sizde biliyorsunuz yönetici değişmiş o tarihler de ondan sonra yükseliş başlamış. Fonun değişen bir yöneticisi yok üstadım fon yöneticileri KAP'ta açıklanıyor belki üst yönetim değişmiştir
Originally Posted by admustafa Fonun değişen bir yöneticisi yok üstadım fon yöneticileri KAP'ta açıklanıyor belki üst yönetim değişmiştir 2-3 arkadaş ismini bile yazmıştı şu kişi gitti bu geldi diye konuda bakayım bulursam mesajlarını.
Originally Posted by NewsTR 2-3 arkadaş ismini bile yazmıştı şu kişi gitti bu geldi diye konuda bakayım bulursam mesajlarını. ismi veysel olması lazım SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by Kupavale Tesekkurler Herkese. Eib fonu gun sonu tahmini fiyatini hesaplayabilen excel dosyasi varsa paylasilabilir mi. Eğer hisseler değişmedi ise yarın sıfır veya çok az eksi gelecek EIB. 4 tane hisse var zaten çok zor değil takip etmek.
Originally Posted by eren2008 ismi veysel olması lazım SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Veysel fon satış yönetmeni TCD ile değil tüm fonlarla ilgileniyor
Originally Posted by admustafa Veysel fon satış yönetmeni TCD ile değil tüm fonlarla ilgileniyor Webster olmasın
Forum Rules
Yer İmleri