Sayfa 322/600 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon
Arama sonucu : 4795 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

Eyy patron hissede yapılan manipülasyon açık ve net neredeyse tescillendi.Ekranı takip edenler bunu hep görüyor.Bu baskı nereye kadar devam edebilir ki?Hisse volkanik dağ misali için için kaynıyor.Bu nedenle patlamaya neden olacak iç enerji birikimi had safhada.Bir gün gelecekki bu patlamaya sizin sürekli müdaheleniz de yeterli olamayacaktır.Baskılar sonunda hep özgürlük doğurur!

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

2. Böyle bir determinizm yok. Mutlaka patlayacak. Bu bir düşünme alışkanlığı. 1970 li yıllar türk devrimci hareketinin mirasıdır. 19 yy bilim evrenindeki determinizmi yansıtır. Güneş elbet doğacak bunun şarkılara şiirlere yansımış versiyonudur. Bir tür Newton evrenidir. Belli bir düzlem aşıldığında işe yaramaz. 20. yy fizik teorilerine ihtiyaç duyulur.Uzay zaman, atom altı parçacıklar vb.

Eczcacılara gelince hiçbir kural işlemiyor. Her türlü piyasa kuralını işlemez kılan bir tür alt evren tasarlamışlar.Bir ayağı şirketin işlerinde ve ilacın bilançosundaki tenhalaştırma işinde. buna her türlü nilgiyi saklama ve sızan bilgileri önemsizleştirmedahildir. Diğer
    ayağı tahtayı mutlak kontrol altına almak. Bunu da başarıyla yerine getiriyorlar.

Başını sonunu öyle bir tasarlamışlar ki(buna en büyük yardımcı Türkiye'de kurumların KY korumamasıdır) herkes avucunu yalayabilir. Ecyap bunun en güzel örneğidir. Devlet buna hiçbir şekilde müdahele etmiyor. Düpedüz uzun yıllara sari bir dolandırıcılık
    hikayesi. Ara duraklalarda hiç bir kural uygulanmadığı için son aşamaya gelindiğinde yaptıkları hamleye hukuki kılıfları da hazırdır.
    aslında devletin hiç bir şekilde buna izin vermemesi gerekir.

Ancak bu adamların çıkarları hisse fiyatının yükselmesinden yanaysa fiyat yükselir. Yoksa böyle devam edecek gibi. Ky ya karşı öyle çok silahları varki bir çoğunu kullanmadılar bile ilaçta. Daha önce paylaştım bunları. Kimseyi rahatsız etmemek için artık paylaşmıyorum. Kimileri aşırı derecede korkuyor ve çok zarar uğrayacağını sanıp satıyor. O yüzden pek o şüpheleri dillendirmiyorum. Oysa ki zaten şu durumda dolandırılmış durumdayız. Daha kötüsü yok. Başımıza gelen gelmiş. Korkmak saçma.

Evet özetle bu hissede piyasa kuralları falan geçerli değil. Gerek İlaç tüzel kişiliğinin yönetimi olarak gerekse bu hisseyi fiyatlandırma açısından bir tür alt evrende yaşıyoruz. Faruk ve Bülentin fizik deneyleri yaptığı bir odadayız. İsterlerse yerçekimini yeniyorlar, isterlerse nehri yukarı doğu akıtıyorlar. Keyifleri ne isterse.

3. Newton mekaniğinin ömrü dolmuş, Heisenberg'in belirsizlik etkisi piyasayı sarmış olabilir.Paul Dirac anti-maddenin matematiksel karşılığını da gösterdiğine göre bu kardesler de bizi kendi oyunlarına ikna edebilirler.

Ben korkmamak gerektiğine katılıyorum. Bu bir. Yapı Kredi Yatırım'ın piyasa analisti güzel bir yazı hazırlamış, orada geçen ifadeyle " korkma, ama korkacak kadaar da cesaretin olsun" , bu sözü rehber gibi belledim..

Kısacası bu adamların (kişilerin) ayak oyunlarına her zaman hazırlıklı olmalıdır.
    Hazırlık dediğim de şundan ibarettir, her kişinin, dönemin, anlayışın devri sonunda dolar, sayın BE ve sayın FE herşeye bizi ikna edebilirler ama koskoca holding'i ( topluluğu) ceplerine koyup kaçıracaklarına ikna edemezler. Hazırlık dediğim de budur zaten.

Bu holdingin, topluluğun, borsadaki mevcudiyetin, yeni gelen nesle yönetim devrinin adımlarını atacak olan kendileridir, biz değiliz.

Bu nedenle ne korkmak mantıklıdır, ne de bu kişilerin illuzyon sanatlarını göklere çıkarmak tutarlıdır.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

4. Ben zaten korkmadığımı söyledim. Dolandırıcılık işi zaten olmuş bitmiş. Bundan kötüsü olmaz zaten.Bu adamlar bu baskılama ve bilanço tenhalaştırma işini daha da sürdürebilirler. ben geçen yıldan olmadı bu yılın ilk çeyreğinden umutluydum. Artık bir şey beklemiyorum. ama elimdekileri de satmam asla. Bu benim pozisyonum. YTD

Ama ilizyonu çok iyi ve bizi ikna etmeye çok yardımcı olan burnundan kıl adırmaz bir kibirle yaptıklarını da itiraf etmek gerekir.

5. Newton mekaniği gündemden çıkamaz kullandığımız arabalar , uçaklar vb. günlük hayat imiz büyük ölçüde ona bağlı quantum la birlikte gider . Quantum yok ve önemsiz değil yam tersi ama burası fizik platformu değil.

Aslında yıllar evvel ilaç bir temettü dagittiginda anlamalıydım 5,10 yıl geriye kadar gidip geçmiş yıllar karlarından alıp alıp temettü verdi bu nasıl istediklerinde ne yapacaklarını gösteriyor .

6. Yalnız şunu net söylemek isterim ki , biz burada olumsuz yazdıkça speko ' hah işte bunu duyan satabilir ', bende biraz daha toplayayım , diye [+] hamlesi varsa da erteleyebilir . Miii??

Speko denenler zaten keyfine buyruk istediğini yapmaya çalışıyor.Burada yazılanlar en azından meydanın boş olmadığını göstermek adına olumlu olabilir.Karşısında boyun eğen pısırık yatırımcı olmakta onun cesaretini ziyadeleştirir!
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Yalnız şunu net söylemek isterim ki , biz burada olumsuz yazdıkça speko ' hah işte bunu duyan satabilir ', bende biraz daha toplayayım , diye [+] hamlesi varsa da erteleyebilir . Miii??
    SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

8. Genel kurula katılmak isteyip şehir dışında olanlar için elektronik ortamdan katılabilirler MKK nin e-GKS üzerinden olacak. Elekronik ortamdan katılmak isteyenler mkk nib yatırımcı bilgi merkezine kayıt olması vr güvenli elektronik imzaya veya mobil imzaya sahip olmaları gerekiyor.
    Elektronik ortamdan katılaraktan da görüş bildirebilir ve oy kullanabilirsiniz.

Sayfa 322/600 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •