Newton mekaniğinin ömrü dolmuş, Heisenberg'in belirsizlik etkisi piyasayı sarmış olabilir.Paul Dirac anti-maddenin matematiksel karşılığını da gösterdiğine göre bu kardesler de bizi kendi oyunlarına ikna edebilirler.
Ben korkmamak gerektiğine katılıyorum. Bu bir. Yapı Kredi Yatırım'ın piyasa analisti güzel bir yazı hazırlamış, orada geçen ifadeyle " korkma, ama korkacak kadaar da cesaretin olsun" , bu sözü rehber gibi belledim..
Kısacası bu adamların (kişilerin) ayak oyunlarına her zaman hazırlıklı olmalıdır.
Hazırlık dediğim de şundan ibarettir, her kişinin, dönemin, anlayışın devri sonunda dolar, sayın BE ve sayın FE herşeye bizi ikna edebilirler ama koskoca holding'i ( topluluğu) ceplerine koyup kaçıracaklarına ikna edemezler. Hazırlık dediğim de budur zaten.
Bu holdingin, topluluğun, borsadaki mevcudiyetin, yeni gelen nesle yönetim devrinin adımlarını atacak olan kendileridir, biz değiliz.
Bu nedenle ne korkmak mantıklıdır, ne de bu kişilerin illuzyon sanatlarını göklere çıkarmak tutarlıdır.
Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.
Yer İmleri