Originally Posted by admustafa Demekki dolar alma zamanı yaklaşıyor Ama ilk önce birilerinin satması lazım Bence de artık dolar dibi buldu gibi, daha da düşmesi için bir sebep yok.
Originally Posted by Webster Dolar alinmaz 5.50 i gormeden Niye düşsün oraya sebep yokki.
Originally Posted by Webster Myfinans ustad duydunmu Admustafa banka sahibiymis BFB galiba, bizim işimize yaramazki.
Originally Posted by myfinans Niye düşsün oraya sebep yokki. Gap var gap Onu doldurmadan cikti Ikinci sebep ise ben de alacam😃
Originally Posted by myfinans BFB galiba, bizim işimize yaramazki. Bfb dedinizde aklima geldi Fonlar bilesik faizmi acaba
Originally Posted by Webster Bfb dedinizde aklima geldi Fonlar bilesik faizmi acaba Fonlar bileşikmiş öyle diyorlar. Bu arada bu başlıkta gündeme gelen açığa satış konusu diğer başlıkta trend topik oldu.
Originally Posted by myfinans Fonlar bileşikmiş öyle diyorlar. Bu arada bu başlıkta gündeme gelen açığa satış konusu diğer başlıkta trend topik oldu. Diyorum ya Baslik ayakta kalsin diye burayi okuyup orada yaziyor zati muhterem
Originally Posted by myfinans BFB galiba, bizim işimize yaramazki. Ben bankada çalışırken arkadaşımda o bankada çalışıyordu beraber dönerdik akşamları . Selamımı söylermisiniz ona . 130602 deyin o anlar Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Forum Rules
Yer İmleri