Sayfa 325/1223 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Goruntu fed in en az bu sekilde devam edecegi yonunde hatta hizlanma ihtimali de var.
    Trump dolarimiz değerli cin mizikcilik yapiyor diyip fed i frenleyebilir.
    Yakin zamanda avrupa ve japonya da parayi kesip faiz arttirimlari yapacaklar.
    Bu donem çölde vaha gibidi 30 40 yilda bir denk gelir.
    Akp cok kotu degerlendirdi bu donemi.
    Bistin 200 bin üstünde olmasi lazimdi. Bu kadar para piyasaya sürülürken.
    Rte nin kotu yönetmesi basarisizkliklari dolari 5 yapti. Bol dolar varken
    Butun mb ler faiz arttirirken rte dusurmeye calisicak yine.
    5 yilin nasil geccegini soylemek zor degil.
    Arada şok bist rallileri olur muhakkak ama genel itibariyle ekonomi cok bozuk ve duzelmez

2.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    ....... Arada şok bist rallileri olur muhakkak ama genel itibariyle ekonomi cok bozuk ve duzelmez
    5 yılı bitiremeyecekler..
    Son kılobal krizden bu yana 10 yıl geçmiş artık her an yeni kılobal krizi beklemeli.
    Bu krizde FED'in eski silahlarını kullanma durumu da olmayacak, kimin tuzu kuru kim ağustos böceğini oynamış kabak gibi ortaya çıkacak..

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Anladım . Yalnız gıda temizlik ürünleri ile internette para kazanmak zor olur kargo ücreti siteye verilen komisyon felan
    söyle bir arastırdım..benden alıdıgı ürünle para kazanması zor komisyon oranlarına bakılırsa..haa ben yapsam para kazanırım..ama ben zaten mevcut işime zor yetişiyorum..birde o işe odaklanmam zor..ona şöyle bir tavsiyede bulundum..biz manisanın turgutlu ilçesindeyiz ..sonuçta kasaba burası ve köyleri çok ...köylülere tarhana ve erişte yaptır ..ambalajla üretim izni al..karmajı yüksek oldugu için interten satabilirsin..kentli nufus sonuçta kırsal kökenli oldugu için özlüyor bu tip tatları..evlerinde de yapması kolay degil..o zaman belki para kazanılır...fakat bu işten ev geçindirlir mi ? hayır asla..en fazla ek gelir olabilir..

4.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    5 yılı bitiremeyecekler..
    Son kılobal krizden bu yana 10 yıl geçmiş artık her an yeni kılobal krizi beklemeli.
    Bu krizde FED'in eski silahlarını kullanma durumu da olmayacak, kimin tuzu kuru kim ağustos böceğini oynamış kabak gibi ortaya çıkacak..
    seçimden önce DE yazmıştım ,RTE ARTIK SEÇİM KAYBETMEZ ,HE 5 YIL SONRA ADAY OLUR MU ONU BİLEMEM..............neden dersen muhalefetin son şansı idi ,onu değerlendiremediler,artı mhp destek çıktı,akp+mhp+iyi partinin yüzde 62 oyu var ,aşağı yukarı aynı çizgideler(eskiden mhp değildi ama o da geldi,milliyetçi ve Atatürkçü geçiniyor Akp ilginç şekilde????,mhp desteğini kesse,iyi partiyle anlaşıp yollarına devam ederler...........chp başarısız oldu kabul etmek lazım,İNCE HATIRI SAYILIR OY ALDI AMA kadrosunu dahi bilmiyoruz,açıklamadı................ekonomi konusunda default olmayız,ama sıkıntı çekilir bir süre,enflasyon yüzde 9-10 a düşer ,ooo başarılı olundu denir belli bir zaman sonra..........

Odtu de pankart acanlar hakkinda sorusturma acilmis, 3 kisi gozaltina alinmis

Umit Ozdag " Iyi parti CHP ile ittifak kurdugu icin kaybetti"

Ulan keske size MV gondermeselerdi de secime bile giremeseydiniz. Insanda azicik vefa ve utanma olur. Hepsi ayni bunlarin.

Ittifak olmasa yuzde 9.95 oyu bile alamayacaklardi buyuk ihtimalle, meclise giremeyeceklerdi.

Saldir anasini satayim CHP ye. Zaten CHP ye dusman olmak demek oy kazanmak

Sirada ne var. AKP ye yaranmak.

7.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    ...chp başarısız oldu kabul etmek lazım,İNCE HATIRI SAYILIR OY ALDI AMA kadrosunu dahi bilmiyoruz,açıklamadı...........
    Savunma Sanayi eski Müsteşarlarından Prof. Dr. D. Ali Ercan "Altıok ve CHP adının kullanılmasına karşıyım" demiş, çok doğru demiş.......
    Türk/Atatürk düşmanı Dersimli Kemal'in HDP'li takımı CHP yönetimini ele geçirdi ama CHP markasıyla hipnotize olmuş seçmen, markanın arkasındaki Kürtçüleri göremiyor.
    İnce Kurultaydan beri Açılım'cının kralı olduğunu kanıtladı.
    Bugünkü CHP seçmeninin ve Dersimlinin işgalinden sonra CHP'yi terkedenlerin derdine derman Ümit Kocasakal ama delege satınalındığı için hiçbir şansı yok..

8. Esad'tan bir zafer daha;
    Suriye'nin Dera kentindeki silahlı grupların silah bırakmayı ve silahlı eylemlere son vermeyi kabul etti."
    Helal olsun..
    İdlib'in de işi bittikten sonra sıra Kuzeydeki bölücülerin hamına oturtmaya gelecek..

Sayfa 325/1223 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •