Originally Posted by myfinans Adı altın fonu olup içinde altın azınlıkta olan fonlar var. Onlarda onsla bağ zayıflıyor. İlginctir Hepsi eksi getirince ayni seviyede Arti getirincede ayni seviyede getiriyorlar Cok milim farkediyor
Dolar yerine eurobond fonu, altın yerine altın fonu almak gibi hata yapmayın kesinlikle. Bunlar farklı şeyler...
Originally Posted by Webster Emmi halt ettim vakiftan aldim Aktaramiyorum da Fiziki cekmek icinde 5 kg olmaliymis Ben fukara biriyim Ne gezer okadar altin Üstad fonların durumunu alabilir miyim?
Originally Posted by pestilence üstad fonların durumunu alabilir miyim? acc -1,75% eıd -0,93% fph -0,01% gl1 -0,63% gmr -0,86% mac -1,23% mps 1,11% tcd -0,23% tkf -1,94% tte 3,55% ydı 0,56%
Nasdaq teknoloji +%1,29
Originally Posted by Webster acc -1,75% eıd -0,93% fph -0,01% gl1 -0,63% gmr -0,86% mac -1,23% mps 1,11% tcd -0,23% tkf -1,94% tte 3,55% ydı 0,56% Teşekkür ederim üstat. ABD bugün artı kapatır mı?
Originally Posted by Pestilence Teşekkür ederim üstat. ABD bugün artı kapatır mı? Nasilki tte bistin onune gecti Nastaq da dow onune gececek Suan 2.5a gidiyor
Originally Posted by Webster Nasilki tte bistin onune gecti Nastaq da dow onune gececek Suan 2.5a gidiyor Üstad yarın BIST artı açar mı?
Forum Rules
Yer İmleri