Teşekkürler sayın T/A...
Hayırlı cumalar...
Hayırlı Cumalar...
Herkese güzel bir gün diliyorum...
Sitedeki gözüme çarpan tüm aksaklıkları gidermeye çalıştım. Şu an sanki bilinen tüm sorunlar çözülmüş durumda. Elbette son söz sizlerin özellikle de Don Kişot Üstadın tabii ki...
Tablonun sağında kalan boşluğun sebebini nihayet buldum ve sorunu hallettim. Mesele 1000 'lik ayırıcı olarak "," kullanıldığı için CSV dosyalarının da ayrıcısı yine "," olduğu için BEYAZ 'ın kârı Aylık olarak çok yüksek olunca 1,681.73 şeklinde bir görüntü çıkıyor ve bu da tabloya 1 ve 681.73 olarak 2 ayrı hücre bilgisi alamı taşıyor. Çok aramama rağmen bunu nasıl görememeişim hayret. Demek yorgunluktan sayfayı kaydırırken en sağda beyaz için fazladan oluşan sütunu farkedememişim!!! Çok şükür bu sabah artık son bir deneme yaptım ve olayı gördüm. Bulamasaydım böyle hatalı kalabilirdi. Bunu çözerken başka bir eksikliği daha farkettim.
- Bu nedenle geçmişe ait verileri WM_Tüm olarak veremeyeceğim. Veriler hergün yüklendikçe geçmiş veriler otomatik olarak birikecektir. Ben şimdi son 10 günün verilerini buraya listeleyeyim dediğimde yine AmiBroker 'ın çalışma mantığınca grafik üzerinde son değer dünkü değer olduğundan bundan 10 gün geriye git ve sonuçları getir dediğimde arkadaş gidiyor ve günlük için doğru yapıyor fakat haftalık ve aylık için gidip 10 bar (her barı 1 gün alıyor, ilgili tarihe gitmiyor) geriden alıyor tarihe bakmıyor. 10 bar geriden alması demek tüm hesapları bozuyor ve hatalı sonuç üretiyor. Eğer bir çözümü varsa inşaAllah bulurum. Bu hatayı onlar nasıl göremedi acaba? Demek ki daha önce 3 farklı dönemim verilerinin ara bir tarihte alınacağını hesaplamamışlar. Gün sonunda alınca sorun yok. Grafik üzerinde toplu olduğundan sorun çıkıyor. Mutlaka bir çözümü vardır ama bize çok da lâzım değil. Nasıl olsa grafikler elimizde mevcut... Çözümü bulunca da mutlaka hallederim...
Sabahleyin açıklanan yeni bilançoların bilgilerini sayfaya yükleyerek güncelleme yaptım...
Yabancı Takas Oranlarındaki sorun sanki hâlen devam ediyor. Düzelteceklerini sanmıyorum.! Artık yenisi açıklanana kadar bu böyle kalır. İnşaAllah ya bu verileri silerler ya da düzeltirler. Aksi halde ilerleyen tarihlerin birisinde bu bilgiye ulaşıldığında habersizce yanlış bilgiye ulaşmış olunacaktır!!!
Site ile ilgili her türlü görüş ve önerilere açığım. Ne olmasını ve nasıl olmasını istiyorsanız lütfen çekinmeden yazın ki ben de bu yönde çalışabileyim. Siz birşey demeseniz de ben arka planda sürekli çalışıyorum. Maksat sizlerin de işine yarayacak veya olması gerektiği gibi olan çalışmalar ortaya çıksın. Daha sonra değiştirmek ilk yaparkenkinden çok daha zor olabiliyor...
Örnek olarak son WM_Tüm Dönem tablosu ortak bir çalışmanın ürünüdür ve çok da güzel olduğuna inanıyorum. Ortaya hem bu vesile ile yeni bir grafik türümüz de çıkmış oldu. İçerik zenginleşti. Verileri kullanma imkanı genişledi...
Yeni çalışmalar bizleri bekliyor...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Site ile ilgili hoşunuza gideceğini düşlündüğüm bir düzenleme yaptım:
- Grafikler sayfasında daha önce Günlük, Haftalık ve Aylık seçimler yapılabiliyorken şimdi bunlara ilaveten işleri kolaylaştırmak ve gizli kalmış olan Tümünü içeren 3 'lü grafikleri de bu bölüme ekledim.
- Burada sadece bu seçim WM_Sistem grafikleri için geçerlidir.
- CandleStick için "Tüm" seçeneğini işaretleseniz bile ilgili grafikler olmadığı için açıkmayacaktır...
Merhaba üstad,
Bu fikir çok iyi olmuş. Tek seferde herşeye bakabilmek daha anlamlı olmuş. Ellerine sağlık. Rabbim yüzünü hep güldürsün.
Teşekkür ederim...
İnşaAllah yepimizin yüzü güler...
Sizden fikir çıkmayınca iş başa düşüyor... [emoji4]
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri