Sayfa 328/705 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon
Arama sonucu : 5634 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Kaç yıldır borsadasin hangi yıl lig başlayacağı zamna böyle bir beklenti olmuş ya ne zaman böyle beklenti için fırlamış. Kusura bakmayinda siz kafayı mı yediniz şampiyon olsa şampiyonlar ligini kazansa kaç para gelecek totalde Allah aşkına aklınızı başınıza devsirin. Euro kürünün yüzde 10 yapmasına bakar o para hepsi toz olur toz.
    .
     Alıntı Originally Posted by TC MEHHAM Yazıyı Oku
    Sen şampiyon oluota hissesi yükselen gördün mü. Herkes konuşuyor. Acemisin sus.....her şampiyon olan takiiin hissesi taban taban gider. Çünkü beklenti bitti. Ama henüz sezon başı ilk 10hafta çok önemli.
    BİR BOKSÖR YERE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DEĞİL AYAĞA KALKAMADİGİ ZAMAN YENİK SAYILIR.

2.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Kaç yıldır borsadasin hangi yıl lig başlayacağı zamna böyle bir beklenti olmuş ya ne zaman böyle beklenti için fırlamış. Kusura bakmayinda siz kafayı mı yediniz şampiyon olsa şampiyonlar ligini kazansa kaç para gelecek totalde Allah aşkına aklınızı başınıza devsirin.

Benim borsa geçmişim senin yasindan çoktur . Merak etme. Git 2011 yılındaki spor hisseleri grafiğine bak

3.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Deyin ki bundan bir ay önce 8 e bile almayanlar şimdi niye 50 ye alıyor. Ne buldu stadta gomumu buldu ne buldu? Ne kadarlık bir gömü bulması lazım biliyormusunuz bu seviyeye gelmesi lazım 10 tane fener değerinde takımı alabilecek gömü bulması lazım. Ne olacak şimdi fener bu sene kar mı aciklayacak borcunu bile zar zor odiyecek en iyi ihtimalle kusura bakmayın hepiniz hayal dünyasında yaşıyorsunuz.

Hocam sence Şükrü Saracoğlu Stadyumunda sondaj yapsalar ve 300 milyar metrekup petrol bulsalar hisse 100tl ye dayanirmi?

Bir noktada Allah bereket versin deyip vedalasmak bence uzun vadede kanser olmayi onler.

4. Kent nasıl 100 lerden 2600 oldu 5-6 ayda.. bazen sebeb aramamak lazım. Kent ne yapti maden mi buldu

5. Tabi ki oda bulmadı tahta yapıcı 2600 lerden vermek istiyor millete işte tek sebep bu.
     Alıntı Originally Posted by TC MEHHAM Yazıyı Oku
    Kent nasıl 100 lerden 2600 oldu 5-6 ayda.. bazen sebeb aramamak lazım. Kent ne yapti maden mi buldu

6. Son şey yazıp cikiuorum size bakım bu hissenin 100 lerden düştüğünün üzerinden galiba 10 sene geçti 10 senede anca eski yerine geldi galiba kendinize dikkat edin sportifler şişman parmaklar tarafından ky nin vaadlerle avladığı yerdir

7. Vayy bee ben sattın zannetmistim..En çok sana sevindim.Yoksa su çıkış zoruma çok gitti 3 yıl kahrını çek bedelisine girip arabayı satirsin sonrada 1 ayda bu hareketi yapsın.İnsallah çok düşmez ama şuan hissede olup keyifle tabana bakmak isterdim...
     Alıntı Originally Posted by mehmet37 Yazıyı Oku
    eskilerden kimse kalmadı gibi bir kaç arkadaş var sanırım sizide dökmüş, nerdeyse bende dün dökülüyordum tavana dün sabahtan sat verdim bi türlü tavan yapmadı kagıt bir iki kademe aşasında kaldı neyse işim vardı yola çıktım saat 14:30 civarı aracı sağa çektim baktım yine tavan yok dedim bunda da var bir hayır satışları iptal ettim ondan sonra tavan yapmış,bugun sanırım 11 gibi tavana yapıştı,yıllardır bekledim kagıdı satmak istesemde bazen bir şeyler engel oluyor bende işi akışına bıraktım gittiği yere kadar gider az değil 8 senedir beklemedeyim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
    Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Son şey yazıp cikiuorum size bakım bu hissenin 100 lerden düştüğünün üzerinden galiba 10 sene geçti 10 senede anca eski yerine geldi galiba kendinize dikkat edin sportifler şişman parmaklar tarafından ky nin vaadlerle avladığı yerdir

Kesinlikle katılıyorum ...aynı fikirdeyiz. Ama denk geldi mi iyi kazandırıyor. Çok düşerse Allah satmayanlara sabır versin

Sayfa 328/705 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •