Sayfa 329/992 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Bankalar bu enflasyona endexli ürün vs ile TRY cileri fena öpecekler....Ayrıca millet dövize geçmesini önlemek içinde 1 yıl şartı falan getiriyorlar....Bunun tartışılacak bir tarafı yok...
    Stopaj indiriminde bende 29 dan uzun çaktım iyide getiri olmuştu...
    Yaptığın yatırımda önünü görmek çok önemli....

Riskli mecraya girmek isteyenlere borsa var...Önünü göremiyorsun sadece umut ediyorsun

2. QE 4EVER... Sağlam paralara (ALTIN , GÜMÜŞ, PLATİN vb) geçmek için son şanslarımız... Kağıt paralar hiperenflasyon sonrası ne olur??? TRUMP FED den yeni QE yapmasını istedi.

https://m.kitapyurdu.com/index.php?r...UaAg2FEALw_wcB

yaratıcı yıkım olmalı artık.batan batmalı.QE yaparak nereye kadar.Türkiyedede olmalı yaratıcı yıkım.
    yatırım yapmak ciddi iştir.fizibilite gerekir.ayrıca geleceğe yonelik ekonomik ,finansal öngörü gerektirir.Danışmanlık almalıydı firmalar.
    ama öyle olmadı.borçlandıkça borçlandı firmalar.ciddiyetsiz bilgisiz cahilce yatırımlar yapıldı.Risk yönetimi yapılmadı.
    bu filmin sonu nasıl biter göreceğiz.ama korkarımki ciddi acılar çekeceğiz.

4. Erdoğan: Seçim yenilenirse İstanbul'u alırız
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    yaratıcı yıkım olmalı artık.batan batmalı.QE yaparak nereye kadar.Türkiyedede olmalı yaratıcı yıkım.
    yatırım yapmak ciddi iştir.fizibilite gerekir.ayrıca geleceğe yonelik ekonomik ,finansal öngörü gerektirir.Danışmanlık almalıydı firmalar.
    ama öyle olmadı.borçlandıkça borçlandı firmalar.ciddiyetsiz bilgisiz cahilce yatırımlar yapıldı.Risk yönetimi yapılmadı.
    bu filmin sonu nasıl biter göreceğiz.ama korkarımki ciddi acılar çekeceğiz.
    Buradaki sorun şu: Yaratıcı yıkım gerçekleştiğinde geriye bir şey kalmayabilir. Zira yıllar içinde zombiler diğer tüm normal şirketleri yutmuş ve semirmiş olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Elimiz hep kicimizda dolasmamiz lazim.
    Trafikte de kurmuslar.
    Antalya Beldibi 2 bolgesinde bir virajin hemen cikisina kirmizi isik koymuslar, farkina varinca cok gec oluyor, arkadan da bir midibus geliyordu, ben sert fren yapsam o yapamaz dedim ve gectim, o da gecti.
    100m ileride cevirdiler.
    Sirita sirita kirmizi isik ihlali dediler.
    235 TL ve 20 ceza puani girdi.
    2019 boyle basladi bakalim nasil devam edecek.
    Syg,

o kırmızı ışık en az 20 yıldır orada vardır yaa. antalya dan giderken beldibi çıkışındaki kavşak. Ama kırmızı ışığı görünce hızlıysanız durmak biraz sorun oluyor orada..

7. Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama "n kolay bono" MK= %24,09 olmuş...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

8. İş bankasından aldığım fiba para fonu satılınca ne zaman hesaba geçer bilen var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 329/992 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •