Sayfa 329/616 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Bütün mesele kartal arazisi imar planı öncesi hissede olabildiğince mal toplamaktı onu başardı son ayki baskıya gelince; plan askıya çıktı ve Sanırım 10 gün içinde inecek ondan sonra 1 milyar dolarlık proje başlayacak bakalım o zaman ne yapacak bay sahip.

2.  Alıntı Originally Posted by amiem Yazıyı Oku
    Bütün mesele kartal arazisi imar planı öncesi hissede olabildiğince mal toplamaktı onu başardı son ayki baskıya gelince; plan askıya çıktı ve Sanırım 10 gün içinde inecek ondan sonra 1 milyar dolarlık proje başlayacak bakalım o zaman ne yapacak bay sahip.
    Eş zamanlı olarak Ayazağa da devreye girebilir. Sn Bezgin "orada depolar var" diyor, IETT arazisinin ihalesini bekleme meselesini anlamadım. Eğer projeyi NEF yapacaksa zaten kendisi bir prestij markası dolayısıyla bir başkasını beklemeleri gerekir mi bilemedim.

Kartal 10 gün içinde askıya çıkar bilgisini nereden edindiniz? TURGG genel kurulunda tapuların çıkması için yıl sonuna kadar diye bir dönem konuşulmuş ??
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

3. 17 Mart tarihinde meclis komisyonu onayladı büyükşehir imza onayı sonrası plan askıya çıkacak denildi ben on gün sayısını o nedenle verdim.Kartal belediyesi askidaki imar planlarını yayınlamıyor yada ben bulamiyorum sayfa boş bu nedenle oradan kontrol edemiyorum

4.  Alıntı Originally Posted by amiem Yazıyı Oku
    17 Mart tarihinde meclis komisyonu onayladı büyükşehir imza onayı sonrası plan askıya çıkacak denildi ben on gün sayısını o nedenle verdim.Kartal belediyesi askidaki imar planlarını yayınlamıyor yada ben bulamiyorum sayfa boş bu nedenle oradan kontrol edemiyorum
    Turkerler beklemeye geçti, orada yangın söndürme çalışması olursa burada da olur. Tabii bilemem ama Ayazaga'nin projesi hazırsa daha önce de devreye girebilir. Umarım Pazartesi günü bu konular gargaraya gelmesinler. Daha Monrol'un yurtdışı yatırımları konusu var.

Alıntı Originally Posted by amiem Yazıyı Oku
    17 Mart tarihinde meclis komisyonu onayladı büyükşehir imza onayı sonrası plan askıya çıkacak denildi ben on gün sayısını o nedenle verdim.Kartal belediyesi askidaki imar planlarını yayınlamıyor yada ben bulamiyorum sayfa boş bu nedenle oradan kontrol edemiyorum
    Kartal bedediyesine telefon ettim.henuz büyükşehir gondermemis.plan büyük olduğu için biraz uzamış

6.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Eş zamanlı olarak Ayazağa da devreye girebilir. Sn Bezgin "orada depolar var" diyor, IETT arazisinin ihalesini bekleme meselesini anlamadım. Eğer projeyi NEF yapacaksa zaten kendisi bir prestij markası dolayısıyla bir başkasını beklemeleri gerekir mi bilemedim.

Kartal 10 gün içinde askıya çıkar bilgisini nereden edindiniz? TURGG genel kurulunda tapuların çıkması için yıl sonuna kadar diye bir dönem konuşulmuş ??
    Vadi İstanbuldan sonra İETT arazisi geliyor. Ondan sonra Baxter arazisi. Ve bizim çevremisde lojistik şirketleri, depolar, ayrıştıırma işleri falan var. Bu gölge bilişim bölgesi olarak tanımlanmıştı fakat hala gitmemekte direnenler var. Zatten Baxter fabrikası da çalışıyor halen kirada Koçak diye bir firma var. Ama uzun kira sözleşmesi yok. Bugün çık dense çıkacak durumda. Yani o bölge Yeni imar tadilatından sonra birden inşaata geçebilir. Ama çevre problem bence. Neden sonuçta ortalama 4-5 bin dolara brüt m2 ev satacaksınız. Belki çevrede düzelir inşaat süresince. Bizde istim arkadan gelir ya.

7. Vee maç başlasın. Eğer kurula giden olmuşsa, buradan yazarsa ' olmayana ergi' yol ve yordamlarına devam ederiz. Ne konuşuldu? Ne hiç konuşulmadı?

8. Benim ertelemem mümkün olmayan hastane randevum var bu yüzden
    katılamıyorum ,şahsen isterdim zira şehir dışında değilim .

Sayfa 329/616 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •