Sayfa 33/712 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 5694 madde; 257 - 264 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    yanlış olmuş bugün bir kadınlar bitmek üzere ne yazıkki kadınların burda olması birilerini üzüyormuş ama gitse baksa her aracı kurum en az 3 bayan ile çalışyor ve bir çoğuda borsada alıp satıyordur hanfendinin burda yazması mı size göre yanlış bende kadınlar hayatın her yerinde olmalı ve hatta borsada daha çok olmalı ki bayanlar zaten sağlamcıdır bizde onlardan bişiler öğreniriz herşeye rağmen 8 MART DÜNYA KADINLAR gününüz kutlu olsun daha çok bayanı getirin buraya ben ikna ederim parsı olan arkadaşlar varsa gelsin en güzel yatırım altın dolar hikaye ...

Alıntı Originally Posted by fato Yazıyı Oku
    Sayın CPA sözünüz bana ise (üstüme alındım) ev hanımı değilim efendim. Mali Müşavirim (S.M.M.M.) ve Bağımsız Denetçi lisansım var. 2009 dan beri borsadayım. Kaldı ki ev hanımlarının da hakkıdır, bir ev hanımları borsaya girdi diye sağlam hisseler bozulup, 2 masa 1 sandalye şirketlerle endeks yürümez. Ben MAKTK nın batık hisse olduğunu ise hiç düşünmüyorum. Bu konuda detayları Sayın Sancaktar uzunca yazmıştı, hisseye güvendiğim için buradayım ciddi zararla bekledim, çok şükür sabrın sonu selamet olacak inşallah.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    sayın ibiloğlu 28 gün saymadım da çok yakın bu sefer kim topluyor garanti marbaş gedik üçlüsü başı çekmiş bugun bakalım ne olacak finansman gelirmi acaba tekrar

Alıntı Originally Posted by İBİLOĞLU Yazıyı Oku
    Dediğim gibi 28 gün saymışmıydınız

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. kadinlar cicektir....ev hanimlari da cicektir..calisandan farki yoktur...benim bilgili olanla.isim yok...bilgisiz olup onun bunun kuyruguna takilan hem erkek hem kadin yatirimci cakmalarindan haz etmiorum...hele bir de yarin duser mi veya burdan alinir mi satilir mi.diyenler yuzunden borsa kumarhaneye dondu..lafim anlamak isteyene...kimseye de karisamam ister alir ister satar...bu da ayri ...

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

4. iyi akşamlar arkadaşlar bilanço ne zaman açıklanacak ?

5. Arkadaşlar sembolik bir miktar param vardı.yeşile yatırmıştım.Bugün 2.33 ten satıp 2.21 den maktak aldım.44 milyon karı var vergi dairesine.Maktak batak değildir bu biline......!!!!!

İlk hedef 3.15 in kırılması......!!!!!

6. 5 Aralık 2016 en düşük dip noktasına göre fibonacci derki ; teknik tam yerinde tepki verdi. Para tekniği konuşturdu ve tahtaya ilgiyi arttırdı. Fibonacci alt destek çizgisi olan %61,8 bandına dokundu ve kedi gibi zıpladı. Çok ilginç. Bu baz noktasına göre grafiğimizde 2,62 direncimiz mevcut. 2,21 de ise destek bulması gerekir. Gidecekse 3,04 e kadar gitmeli.

Kısa vadeli baktığımızda ise ; 2,23 ve 2,17 destek noktaları olmalı. 2,58 e kadar bir tepki yükselişi daha olabilir.

beni düşündüren bugünkü pasta, çok garip geldi, alışık olmadığım bir tablo sundu kafam karıştı.

7. O grafiklerin kralını çizerdim eskiden......Ama zamanla anladım ki bu teknik analizde spekler bizleri % 80 ters köşeye yatırıyorlar.....!!!!!

Şimdi ise teknik analizi çalışması yine yapıyorum ama kesinlikle teknik analize göre alım-satım yapmıyorum.Artık ilk voleyi vurduğum 2010-2014 arasında yaptığım gibi giden hisselerin takılıp sıkı sıkı yapışıyorum.% 20-30 karı görünce satıyorum,başka gideni bekliyorum.Sattığım tekrar şaha kalkınca ben de tekrar alıyorum.Yeri geliyor sattığımın aşağısından,yeri geliyor yukarısından alıyorum.....!!!!!

8. Arkadaşlar kar zarar ne gelebilir?Hiç anlayan yok mu aramızda?.....Herkes benim gibi kuru kalabalık mı?

Sayfa 33/712 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •