Artan

32,56 10 11:58
204,00 9.97 11:57
27,82 9.96 11:58
320,50 9.95 11:58
146,10 9.93 11:57
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 11:58
146,70 -9.94 11:58
10,69 -9.94 11:58
79,30 -9.16 11:58
14,49 -6.46 11:58
Azalan Hisseler

Ýþlem

3.406.478.929,70 11:58
3.239.394.904,20 11:58
2.724.325.248,50 11:58
2.395.001.874,28 11:58
2.383.478.762,00 11:58
Tüm Hisseler
Sayfa 33/584 ÝlkÝlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 4777 madde; 257 - 264 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Hani bir hikaye vardýr,sonu;oðul ben ben sana sadrazam olamazsýn demedim,adam olamazsýn dedim.diye biter.Bu þirket bu yöneticilerle adam olmaz.yada baþýndakiler...

2.  Alýntý Originally Posted by Badi Yazýyý Oku
    Ufakta olsa bu sinekten yað çýkarttýysan seni tebrik ediyorum.Kar cebe yakýþýr.iyi bayramlar.
    10 numara hissedeyiz haksizlýk yapmayalým herkes icin güzel bayram hediyesi oldu son düzlükte dökülen dökülsün

Alýntý Originally Posted by whiningman Yazýyý Oku
    10 numara hissedeyiz haksizlýk yapmayalým herkes icin güzel bayram hediyesi oldu son düzlükte dökülen dökülsün
    O senin söylediðin on numara dizel yaðý.kamyonlarda siyah duman çýkartýyor.evet bu açýdan bakýlýnca bir paralellik var.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Türkiye/Ýstanbul
    Gönderi
    4,642
     Alýntý Originally Posted by Badi Yazýyý Oku
    O senin söylediðin on numara dizel yaðý.kamyonlarda siyah duman çýkartýyor.evet bu açýdan bakýlýnca bir paralellik var.
    Gerçek þudur ki gidiþat iyi deðil mutlaka kaynak yaratmalý belkide varlýk satýþý yapýlmalý aklý selim olmalý bakalým gidiþat ne yöne...
    Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...

Alýntý Originally Posted by carkos Yazýyý Oku
    Gerçek þudur ki gidiþat iyi deðil mutlaka kaynak yaratmalý belkide varlýk satýþý yapýlmalý aklý selim olmalý bakalým gidiþat ne yöne...
    Bu pintilerin malý kýymetlidir(her ne kadar arazileri saksýdaki toprak fiyatýna gösterselerde...)yaptýklarý sorumsuzca borçlanmayý varlýk satýþýyla falan ödemezler.Sana bana yani ky ye ödetirler.Bunu yazýn bir kenara yada yazmayýn nasýl olsa ben yazdým.ytd.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alýntý Originally Posted by Badi Yazýyý Oku
    Bu pintilerin malý kýymetlidir(her ne kadar arazileri saksýdaki toprak fiyatýna gösterselerde...)yaptýklarý sorumsuzca borçlanmayý varlýk satýþýyla falan ödemezler.Sana bana yani ky ye ödetirler.Bunu yazýn bir kenara yada yazmayýn nasýl olsa ben yazdým.ytd.
    Doviz in birakin asagiya gelmesini buralarda tutunmasi dahi zor gorunuyor.Mevcut durumda endeksteki ilk asagi harekette hisseninde daha asagilari denemesi kuvvetle muhtemel gibi bir goruntu var.Ben alttan almak kaydiyla vedalastim.Yaniliyorda olabilirim.Y.T.D

Duhul
    May 2017
    Ýkamet
    uþak-Ýzmir
    Gönderi
    998
     Alýntý Originally Posted by whiningman Yazýyý Oku
    Sayin whiningman ....herkes icin guzel bayram hediyesi oldu.... kismini
    anlamlandiramadim ama .....son duzlukte dokulen dokulsun lafi beni
    gercekten guldurdu. Adamlar bizi
    italyan cukuruna hapsetti....cikacagiz diye birbirimizi eziyoruz.Bizim sirtimiza basip cikan birkac kisi oldu
    kenardan siritarak bakiyorlardir... ara sirada gaz vermeye gelirler..bu gunler
    pek uygun olmadigindan ortalikta yoklar.
    Memleket adim adim durgunluga daralmaya gidiyor. Ne satsan para etmez yada para kazandirmaz.
    Tek cikis buyuk miktarlarda ihracat yapabilmek. Bizim kibar para harcanarak yapilacak her konuda beyan uzerine beyan verirken ihracat
    konusunda miktarinda tek kelime beyanatta bulunmuyor. Anlasilan bu iyi egitimli kazanmaktan cok harcamasini seviyor. Sirketi ele gecirmek icin yillardir kurgulayip uyguladiklari plan tum hiziyla devam ediyor.Bizim gordugumuz planlarinin
    yalpalamaya baslamasidir.
    Iyi niyetten yoksun bu ekip planlari ugruna kendi ayaklarina bile sikmaktan geri kalmadilar kalmiyacaklar.Taklaya geldiklerini bakalim ne zaman kabullenecekler.
    .....Hile oyunu kazandirir ama kaderi
    asla degistiremez... Borsamizdaki
    ......yoksunlari icin tam bir özet.

Yillardir yatirimcilarini sogusleyen inek gibi sagalayan bu sirketin yatirimcisi olacaksaniz bir kez daha
    kriterlerinizi gozden gecirin derim.
    Patron kriteri....yonetim ekibi en onemli kriter olarak borsamizda one cikiyor. Akilli olun cambazlari sevindirmeyin.
    Yatirim tavsiyesi degildir.
    Saygilar.

LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    May 2017
    Ýkamet
    uþak-Ýzmir
    Gönderi
    998
    Kibar feyzo is akisi..verimlilik
    ....inavasyon...proaktif gibi
    bol suslemeli kelimelerle beyanatlar veriyordun de babam gazliyodun.Ne oldu!?
    Iki fabrika fiyatina bir fabrika kurabildin. Bir fabrika parasida faize gidecek. Sonuc uc fabrika fiyatina bir fabrika kurdun. Nasilda icinize sindiriyorsunuz.. Nasil olsa by ve ky dan alabildiginizi alacaksiniz. Sizin yoneticiliginiz bu kadar da bari yalan yanlis onca beyanati vermeyeydin be kibar iyi egitimli. Bak cok ah aldin .....aliyorsun. Sizden bi b..k olmiyacak. Su finansman borcuna bak. Bu kadarmi hesapsiz is yapilir yaw. Trafikte yol alan alkollu surucu gibi... onceleri kendi capinda bol para ve temettu
    yaratan sirketi ne hale getirdiniz. Sadece utanin demekden baska birsey elimizden gelmiyor.
    Hukumetin her aciklamasini en on sirada dinleyen buyuk ortaktanda ses seda yok....
    Belki de sirkete cokmesi yakindir.
    Ya iste dustugun durum kibar feyzo birde bakmisin on senedir biriktirdiklerin on ayda elinden ucuverir de acinda biz ortaklarina verdiklerinden buyuk olur.
    Ytd.
    Saygilar

LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 33/584 ÝlkÝlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •