Sayfa 33/990 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    ArcelorMittal, Erdemir'in halka açık kısımdaki yüzde 11.31 oranındaki payını yüzde 13.68'den yüzde 25'e çıkardı. Satın alma maliyeti 8.4 YTL (6.69 dolar) ve toplam satın alma değeri ise 869.25 milyon dolar oldu.
    17 Haziran 2008 00:00

https://www.dunya.com/ekonomi/erdemi...i-haberi-30234

14 yılda,Temettü ve bedelsizlerle yatırdığı parayı geri alabildi mi acaba?

YTD

Arcelor MIttal Erdemir'de pes etti
    2013-10-09 11:57:15

2008'de Erdemir'in yüzde 25'ini borsada toplayan Mittal; şirkette hakim ortak olamayacağını anlayınca, hisselerini satıp finansman ihtiyacını karşılıyor.
    Arcelor MIttal Erdemir'de pes etti
    2012'nin mart ayında 478 milyon lira değerinde Erdemir hissesi satan Arcelor Mittal; dün de 534 milyon liralık satış yapıp, şirketteki payını yüzde 12'ye kadar düşürdü.Geçtiğimiz yıl mart ayında 478 milyon lira değerinde hisse satarak Erdemir'deki payını yüzde 25'ten yüzde 18.74'e indiren küresel çelik devi Arcelor Mittal, yeni hisse satışına gitti. 60'tan fazla ülkede faaliyet gösteren Arcelor Mittal, dün 233 milyon adet Erdemir hissesi sattığını ve bu satıştan yaklaşık 267 milyon dolar (534 milyon TL) gelir elde ettiğini duyurdu. Arcelor Mittal'in KAP'ta yer alan açıklamasında, hisselerin "hızlandırılmış talep toplama yoluyla, bir seferde, kurumsal yatırımcılara" satıldığı belirtildi. Bu işlemle birlikte Arcelor Mittal'in yüzde 18.74 olan Erdemir'deki hissedarlık oranı, yüzde 12.08'e kadar geriledi.

https://www.turkiyegazetesi.com.tr/e...pes-etti-86848

önceki yıllarda hisse satış haberleri.(hisse birim fiyatı 1.15 usd den satmış-temettü ler hariç)
    güncel fiyat ortalaması 2.2870 usd.(geçmiş satış fiyatının 2 katı)

YTD

2. Vıop teminatları ve hisse de kredi oranlarının azaltılması satış getirdiği söyleniyor ,
    bizim piyasada kredili işlem yapan yüksek , açığa satanlar , pozisyonlarını realize edenler , nakite geçenler , trençiler derken bugun %7 kapanış geldi.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. şöyle bişeyler çizdim...

%3 gibi düşüş gözüküyor...

Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Vadeli hisse APS sıralaması

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    ArcelorMittal, Erdemir'in halka açık kısımdaki yüzde 11.31 oranındaki payını yüzde 13.68'den yüzde 25'e çıkardı. Satın alma maliyeti 8.4 YTL (6.69 dolar) ve toplam satın alma değeri ise 869.25 milyon dolar oldu.
    17 Haziran 2008 00:00

https://www.dunya.com/ekonomi/erdemi...i-haberi-30234

14 yılda,Temettü ve bedelsizlerle yatırdığı parayı geri alabildi mi acaba?

YTD

Ereğlinin güncel toplam değeri 3.5 milyar X 2.2870 = 8 milyar dolar

6.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Kesinlikle aynı düşünüyorum.
    2023-2024 planım Ereğli üzerine.
    Düşüşte korunabilecek liman olarak.
    17 sonrası Ak yatırım ordinosu bitti ve panikle kademeler kaybolarak düştü.
    Ben haberi olumlu buluyorum.
    Geriye kalan 3% satılacak mı bakmak lazım ama hissedeki yük kalktı bence de.
    Birileri satar birileri alır bu iş bu kadar basit.Şimdi herkes ekonomist olsun olmasın şöyle konuşuyor borsa düştü diyorlar.Borsada düşüşlere ekonomist olarak bu şekilde sadece düştü diye bakılmaması lazım.Borsa düştü derken birileri sattı birileri de gözünü karatıp aldı demek lazım.Belki bazıları için kayıp gibi görünen düşüş bazıları içinde uygun fiata hisse almak şeklinde oluyor.Düşüşlerde sebep de aramaya gerek yok bir çok sebep gerçek olsun olmasın bahane edilir önemli olan piyasadır.Nasıl yükselişler oluyorsa düzeltmelerde olacaktır.Normal karşılamak lazım.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

7. HAPD Halka Açık Piyasa Değeri'ne göre hisseler

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Kesinlikle aynı düşünüyorum.
    2023-2024 planım Ereğli üzerine.
    Düşüşte korunabilecek liman olarak.
    17 sonrası Ak yatırım ordinosu bitti ve panikle kademeler kaybolarak düştü.
    Ben haberi olumlu buluyorum.
    Geriye kalan 3% satılacak mı bakmak lazım ama hissedeki yük kalktı bence de.
    Svg. Zinedrimed,

Hep takibimde bir hisse idi bir türlü nasip olmadı.

Açıkçası fırsat kolluyorum giriş için.

Çok kısa beklentilerinizi ve hikayesi varsa düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz?

Yorumlarınıza çok değer verdiğimi bilirsiniz.

bol kazançlar

Sayfa 33/990 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •