Sayfa 331/852 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

2.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    im
    aynı grubun kağıdına girmedim girmem de şeytan görsün yüzlerini.bana asuzunun arsası 300 milyon dolara satılacak sağlam kaynak dediler.ben de 28 den aldım kredili aldım ayrıca 150 bin dolar borç ile hisse aldım.28 den aldığım hisseleri 18 den vermek zorunda kaldım.benim hatam nerde söyle de bileyim.benlar şeytana pabucunu ters giydirir.1991 den beri borsacıyım bunlar kadar adi köpek görmedim.burada yazmamın nedeni kumpasa düşmeyin diyedir.
    geçmişte canınız yanmış geçmiş olsun

1-Duyuma göre iş yapmışsınız

2-Kredili almışsınız

3-Döviz borcu almışsınız

borsada yapılmayacak işleri üçünü bir arada yapmışsınız --

tavsiyem herkes parası kadar alsın kredili ve borçla borsaya girilmez ..

3.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    geçmişte canınız yanmış geçmiş olsun

1-Duyuma göre iş yapmışsınız

2-Kredili almışsınız

3-Döviz borcu almışsınız

borsada yapılmayacak işleri üçünü bir arada yapmışsınız --

tavsiyem herkes parası kadar alsın kredili ve borçla borsaya girilmez ..
    Borsanın altın kuralları...

Hırslarımız gözümüzü kör etmesin. Yetinmesini bilelim. Ne yaparsak kendi kararımız olsun, yaptıklarımızın bedeline iyi veya kötü katlanalım ve sonra ağlamayalım.

4. çağrı fiyatına göre pahalı bir hisse,defter değerine göre çok pahalı hisse.Migros gibi bir devle birleşecek bir taraf iyi,bir taraf kötü.Herşeye gebe bir hisse.İnşallah yatırımcı kaybetmez.İyi tarafa direksiyon kırar ve çoğul gebelik olur.yatırımcı birleşmenin sonunda çoğul çocuk sahibi olur .ytd

5. 29 mayıs 2016 da Tesco Kipa açıklama yaptı.Yayın organlarında tesco kipanın ,migrosa satılacağı konusunda görüşmelerin olduğu ve sona gelindiği haberlerine cevap olarak,hiçbir görüşmemiz olmamıştır şeklinde.O gün yüzde 10 düşmüştü..10 haziran 2016 da ise kipa ,migrosa satıldı.sonra 0.20 gibi bir fiyat söylediler hisse başına ve 1.20 ye kadar çaktılar hisseyi.Bir sürü yatırımcıyı batırdılar.Her yerde yatırımcıdan bilgi saklama her yerde yatırımcıya vurma derdi var.Şimdi ise muamma herşey.Artık inşallah yatırımcıyı düşünürler ve oyun üstüne oyun yapmazlar.ytd

6. Çağrı fiyatına göre pahalı diye söylemek mantıklı değil.10.06.2016 tarihinde bilerek sermayesinin %51 kaybetti diyerek muafiyet için başvurulacak diyerek insanların elinden hisseleri aldılar.(topladılar.)
    Migrosun da € borcu çok fazla.6 aylikta € dolay olumsuz bilanço gelebilir.Bu durum kipa lehine olacak gibi.Olası birleşmede; bazı parametrelere göre kipa bazı parametrelere göre migros lehine.
    Y.T.D

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 2020 bu akşam yazılarınızı bekliyoruz. Şahsen ben sizi her gördüğümde ertesi sabah her kademeden alış giriyorum gün sonu hep kâr ediyorum. Sağolun varolun bu forumun "ters indikatörlere" de ihtiyacı var.

Olmayan paranızla mal almışsınız, bildiğiniz tek şey başkalarının söyledikleriyse üzüldüm.
    Bununla ilgili atalatımız hep derdi bize de burada hatırlatmak düşer.
    "Başkasının s..iyle gerdeğe girilmez"
    Kapiş? ;)
    Saygılar,
    "Mucizeler gerçekleşirse mucize olur"

8.  Alıntı Originally Posted by abc Yazıyı Oku
    Çağrı fiyatına göre pahalı diye söylemek mantıklı değil.10.06.2016 tarihinde bilerek sermayesinin %51 kaybetti diyerek muafiyet için başvurulacak diyerek insanların elinden hisseleri aldılar.(topladılar.)
    Migrosun da € borcu çok fazla.6 aylikta € dolay olumsuz bilanço gelebilir.Bu durum kipa lehine olacak gibi.Olası birleşmede; bazı parametrelere göre kipa bazı parametrelere göre migros lehine.
    Y.T.D

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu birleşme sonunda migros un sermayesi ve halka açıklığı ne olacak,bir iki yerde farklı rakamlar gördüm

Sayfa 331/852 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •