çağrı fiyatına göre pahalı bir hisse,defter değerine göre çok pahalı hisse.Migros gibi bir devle birleşecek bir taraf iyi,bir taraf kötü.Herşeye gebe bir hisse.İnşallah yatırımcı kaybetmez.İyi tarafa direksiyon kırar ve çoğul gebelik olur.yatırımcı birleşmenin sonunda çoğul çocuk sahibi olur .ytd
29 mayıs 2016 da Tesco Kipa açıklama yaptı.Yayın organlarında tesco kipanın ,migrosa satılacağı konusunda görüşmelerin olduğu ve sona gelindiği haberlerine cevap olarak,hiçbir görüşmemiz olmamıştır şeklinde.O gün yüzde 10 düşmüştü..10 haziran 2016 da ise kipa ,migrosa satıldı.sonra 0.20 gibi bir fiyat söylediler hisse başına ve 1.20 ye kadar çaktılar hisseyi.Bir sürü yatırımcıyı batırdılar.Her yerde yatırımcıdan bilgi saklama her yerde yatırımcıya vurma derdi var.Şimdi ise muamma herşey.Artık inşallah yatırımcıyı düşünürler ve oyun üstüne oyun yapmazlar.ytd
Çağrı fiyatına göre pahalı diye söylemek mantıklı değil.10.06.2016 tarihinde bilerek sermayesinin %51 kaybetti diyerek muafiyet için başvurulacak diyerek insanların elinden hisseleri aldılar.(topladılar.)
Migrosun da € borcu çok fazla.6 aylikta € dolay olumsuz bilanço gelebilir.Bu durum kipa lehine olacak gibi.Olası birleşmede; bazı parametrelere göre kipa bazı parametrelere göre migros lehine.
Y.T.D
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2020 bu akşam yazılarınızı bekliyoruz. Şahsen ben sizi her gördüğümde ertesi sabah her kademeden alış giriyorum gün sonu hep kâr ediyorum. Sağolun varolun bu forumun "ters indikatörlere" de ihtiyacı var.
Olmayan paranızla mal almışsınız, bildiğiniz tek şey başkalarının söyledikleriyse üzüldüm.
Bununla ilgili atalatımız hep derdi bize de burada hatırlatmak düşer.
"Başkasının s..iyle gerdeğe girilmez"
Kapiş? ;)
Saygılar,
"Mucizeler gerçekleşirse mucize olur"
Yer İmleri