Sayfa 332/1000 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Çok ayrıntısına hakim değilim, memlekete gidince orada bir arkadaş anlatmıştı.

Üşüyen de güney cephe alsaydı.

Bizim binada da zeminde oturan komşu soğuk oluyor ek yalıtım istiyorum dedi . Şunu anlamadım, zemin olduğu için o eve sen daha az para verdin , ben ara kat için daha fazla para verdim. Senin evini ara kat gibi yapmak için ekstra para harcayamam ki .standartta bir sorun varsa tamam ama ekstra olmaz bence .

O komşunuzda güney cephe alsaymis. Neyse olaya tam hakim olmadan konuşup durmayayım, dışarıdan göründüğü gibi değildir olay .
    kat mülkiyeti kanununa göre çatının yapılması ile giriş katın alt izolasyonu aynı kabul ediliyor ve eğer kusur varsa bunun kanunen yapılması gerekiyor gerekirse kat maliki apartmanı mahkemeye verebilir ve istediğini gene yaptırır aynı şekilde giriş dairenin önünü kapatacak kamelya garaj ya da çocuk oyun sahası yapıldığı takdirde de eğer bilirkişi bunun giriş daire de oturan kişinin yaşam alanını sıkıntıya soktuğu tespit ederse yıkım kararı verilir kanun giriş daire ve çatı katı olan daireleri koruyor bizim apartmanda bu olay olduğu için iyi biliyorum biz giriş dairenin alt izolasyonunu yaptırdık

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by Piaggio Yazıyı Oku
    AB yi ne hükümet ne de piyasalar takıyor.
    Ortadoğu ülkesi olduk galiba.
    Zamanı gelince adisyona ekleyecekler dostum, daha masadan kalkamadık.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    kat mülkiyeti kanununa göre çatının yapılması ile giriş katın alt izolasyonu aynı kabul ediliyor ve eğer kusur varsa bunun kanunen yapılması gerekiyor gerekirse kat maliki apartmanı mahkemeye verebilir ve istediğini gene yaptırır aynı şekilde giriş dairenin önünü kapatacak kamelya garaj ya da çocuk oyun sahası yapıldığı takdirde de eğer bilirkişi bunun giriş daire de oturan kişinin yaşam alanını sıkıntıya soktuğu tespit ederse yıkım kararı verilir kanun giriş daire ve çatı katı olan daireleri koruyor bizim apartmanda bu olay olduğu için iyi biliyorum biz giriş dairenin alt izolasyonunu yaptırdık
    Ama kusur varsa eyvallah yaptırırız ama bina yeni , nasıl aldıysa öyle duruyor. Bu adam standartın değil ekstranın peşinde.

Ben yeniyim diye ses etmedim diğer komşular lafla şamar oğlanı yaptılar o da sustu.

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    bir zamanlar 1 dolar =1 tl olacak demişti.gel gör ki usd/try 7.00 tl oldu

stah usta der ki milletin tasarrufunu;

�� yüksek enflasyon oranı ile erittiler
    �� yüksek döviz artışı ile erittiler
    �� mevduat faizlerini düşürerek eritecekler
    bunun sonucunda;enflasyon ve döviz fiyatları yeniden patlayacak ve aynı kısır döngü devam edecek
    bunun adına;

ekonomi yönetimi diyorlar..
    nerede o buraya üye olamdımı
    bir halt olacağı yok.

5. eskiden bir sürü nick vardı hisse.net te...çoğu ayrılmış...stah ta bunlardan biriydi...kimler kimler vardı...balaban hanımlar, kuterolar, hank ler, karahanlar, bıkmışbrokerlar, kuzular, mavilimler...daha unuttuğum bahsedilse hatırlayacağım kişiler...

Sanırım bir kısmı parayı bir kısmı başka bişeyi buldu gelmiyorlar
    bir halt olacağı yok.

7. Truman* çevresindeki mantıksızlıkları fark etmeye başladı

Aklı başında birkaç kişi bu ülkede muhalefetin sahte olduğunu söylüyor zaten.
    Lakin ikna olan kitle bir avuç.

( * : https://www.google.com/search?q=trum...obile&ie=UTF-8 )

8.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    onun yerine git 3.60 dan 1000 lot goodyear al veya 6.80 den 500 lot fener al , ben 1000 lot aldim goodyeardan az evvel , bakalim haftaya bugune ne olacak.?
    Sn. savasC Goodyear yaklaşık 2 yıldır bende de var. Halen zarardayım. Goodyear'ı önermenizin sebebini öğrenebilir miyim ?

Sayfa 332/1000 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •