Sayfa 336/1002 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    AKP’nin icraatlarını beğendiğini ve takdir ettiğini de ifade eden Ortaç, “Türk liramızı bile kıymetli hale getirdiler. Sadece değer açısından değil, görünüş açısından bile†dedi.

https://tele1.com.tr/serdar-ortac-ba...rdiler-241953/

Vallahi artık bıktım.

Ne içiyorlarsa versinlerde bizlerde rahatlıyalım namınakoyyayım.

1,20 den 7,90 çıktı demi ya
    ahan rasimden sonra buda ekonomi işlerine mi girdi
    10 tane kemal derviş gelse düzeltemez
    damat rasim ortaç muhteşem ekonomi üçlüsü
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ahan rasimden sonra buda ekonomi işlerine mi girdi
    10 tane kemal derviş gelse düzeltemez
    damat rasim ortaç muhteşem ekonomi üçlüsü
    Ekonominin temeline ilk dinamiti.!!
    Kemal Derviş yerleştirdi.!!
    DiğerleriBabacan , şimşek Kemal dervişin yolunu takip ettiler.!!
    Damatda Parisâ€â•te son tango !!!!
    donkişotu oynuyor.!!!
    https://m.youtube.com/watch?v=s3hKXliw5Fc
    https://mobile.twitter.com/ZaferArap...50363190276097
    Son düzenleme : BOSPOROS; 12-10-2020 saat: 12:50.

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    bankadan fiziki talep değil o konu başka konu .... goldtrf zgoldf aldığınızda '' karşılığında '' kasasında duran fiziki bir varlığı sizin adınıza kayda geçiriyor... fiziki karşılığı olan alım yapmak başka şey , fiziki teslim başka şey ... ikisi birbirine karışmasın ...
    Çok teşekkürler.

4.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    AKP’nin icraatlarını beğendiğini ve takdir ettiğini de ifade eden Ortaç, “Türk liramızı bile kıymetli hale getirdiler. Sadece değer açısından değil, görünüş açısından bile” dedi.

https://tele1.com.tr/serdar-ortac-ba...rdiler-241953/

Vallahi artık bıktım.

Ne içiyorlarsa versinlerde bizlerde rahatlıyalım namınakoyyayım.

1,20 den 7,90 çıktı demi ya
    Emin olun ağır bir içecek içtiklerinden değil,ya tutarsa diye bu şaklabanlıkları yapıyorlar,hani bunun kadın hali;yeni yapılan İzmir otobanına övgüler düzdükten sonra,Boğaz a sıfır polis evi kendisine bedelsiz verilmişti ya..bu arkadaşta biraz daha yalarsam belki benimde kumar borçlarını öderler diye bu yola sapmış ama bununki iyice acemi işi olmuş...

5. Forumdaşlar garanti bankasına döviz yatıracağım büyük bir meblağ değil. 6500USD,

4000USD kadarının dekontunu buldum ancak 2500USD kadarının bulamıyorum. İnternet şubelerinden de o şekilde bir dekont çıkartamadım. sanırım evde duran eski tarihli bir paradan girdi.

Banka sorun çıkartır mı yatırırken. Çok yüksek bir meblağ değil ama yine de emin olamadım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Forumdaşlar garanti bankasına döviz yatıracağım büyük bir meblağ değil. 6500USD,

4000USD kadarının dekontunu buldum ancak 2500USD kadarının bulamıyorum. İnternet şubelerinden de o şekilde bir dekont çıkartamadım. sanırım evde duran eski tarihli bir paradan girdi.

Banka sorun çıkartır mı yatırırken. Çok yüksek bir meblağ değil ama yine de emin olamadım.
    Problem yok.!!
    Dekonta gerek yok.!!
    (10.000) Euro
    kadar .!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Forumdaşlar garanti bankasına döviz yatıracağım büyük bir meblağ değil. 6500USD,

Hiçbir sorun çıkmaz. Hatta 4.000 lik dekontu göstermeseniz bile sorun çıkmaz.

12 Ekim 2020 Pazartesi, 13:24
    Güncelleme: 12 Ekim 2020 Pazartesi, 13:25
    FAİZ-BONO
    Euro fonlama faizi rekor düşük seviyeye indi

Euronun fonlama faizi likidite fazlasındaki artışla rekor düşük seviyeye geriledi

Euro Bölgesi'nde likidite fazlası art arda 11 gün tırmanarak tüm zamanların en yüksek seviyesine tırmanırken, 3 ile 12 aylık Euribor faizleri rekor düşük seviyelere geriledi.

3 aylık faiz 5 Ekim rekorunu kırarak 0.2 baz puan düşüşle eksi yüzde 0.511 seviyesinde gerçekleşti. 12 aylık faiz 0.5 baz puan düşerek eksi yüzde 0.468 oldu.
    Bankalar bedavaya yakın kredi veriyor.!!
    Böyle fırsatlar Bir daha ele geçmez.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 336/1002 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •