Yeniden aranıza gelmeye çalışıyorum. Biraz ucuz kaldı. Şimdi en az 27 civarı olmalıydı.
Bu gün sabah, yakınlarında bir işim vardı; eski bir, sac kesim ve büküm işleri yapan müşterimi ziyaret ettim; çay içtik, sohbet ettik;işler nasıl diye sordum, özetle cevap şu:
Abi geçen yılki fiyatlarla iş yapıyoruz!.
Sacın kg fiyatı geçen yıl 21-21,5 TL idi, şimdi de aynı dedi.
Fazla söze gerek bırakmadı açıkçası☹
Al-sat tut değildir.
Çıkmadı çıkmadı derken düşüşte ön safta.
ne dedisek o.araştırın dedik.tukaşı araştırın nasıl satıldı . hemde iş grubunun iş finansını borsada % 35 paynı toplayanlara .tukaş lama nasıl oldı.jektaş darmadaan derken ereüğliyi de gözden çıkarmış gibi bu oyaklama çalışan maaşlı elemanlar.izle incele neler oluyo ereğli neden çöküşte .
ne dedisek o.internette yayın yapan yarım akıl borsacılar var .biri fincan kulpu var endeks 11 bini aşacak diyo endeks aşşaa çakıyo .diğeri başka bi şe kırk yıllık borsacı ayaklarında çok var kibir akıllılar.auhauhaua borsada temel analize bakın teknik zaten bunun içinde .
temel analiz bir çok şeyi kapsar.şirketi şirket dışı devleti piyasa şartları bir çok etken .ereğli temel analizi en önemli sorun şirket yönetimi oyaklama şirketin patronsuz olma sıkıntısı.maaşlı elemanlar eskisi gibi değil artık .son on yıldır oyak iştiraklareei darmadan tukaş satıldı beleşe , hekjtaş batıkta ereğlide sıra .oyaka dikkat edin çalışan maaşlı elemanlar ne yapmak istiyorlar.ereğliyi bıraktılar byu şekilde yazık ettiler
Toplama/biriktirmeye devam mı beyler ?"Benim aldığım kağıtlar belli izleyin" "2 ay sonra buralarda ol" "Ben aldım dolar bazlı yüzde 50 garanti. izle" " manipülatör milletin malını elinden almaya çalışıyor " "maaşlı eleman çok gördük böyle leri alıma devam!!"
Neyse işte . Sıkı dişinizi 2 seneniz geçti. 3 seneniz falan var daha. 3 sene sonra kralsın be ya .füze füze füze. Kesin bilgi yayalım .![]()
Yer İmleri