Bundan sonra salı öğleden sonraya randevu vermesen iyi olur .
Bu 2. Vak'a![]()
Bundan sonra salı öğleden sonraya randevu vermesen iyi olur .
Bu 2. Vak'a![]()
Eczacibasi grup şirketlerinin pd/dd oranları yerlerde sürünüyor 1. Çeyrek bilancolari açıklandıktan sonra bu oranlar nasıl değişir birde öyle hesaplamak gerekir. Bu grup hisselerin fiyatlama mantığına bir türlü adapte olamadım. Y.T.D.
Niyet 9,20 ye kadar salıp istediğini yapabilmektir.
Yatırım tavsiyesi değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Kendi gördüğüm fiyatlar üzerinde , trade yapamamak çok can sıkıcı ancak bunun önemli bir nedeni daha önce bu kağıttan full çıktığım iki kerede bana aynı fiyattan alım hakki tanımadı.
Patr..n la başedebilmek kolay değil.Nerede ne yapacakları belli olmuyor.Çok kısa ,kısa vade oynamak zor iş açıkçası.SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Ortak bir görüş olarak ağırlık kazanıyor. Piyasanın işleyişi normal olsa aşırı satım yerlerinde satış, aşırı alım yerlerinde satış düşünülebilirdi. Aşırıdan kastım %4-5 tabii, uçtan uça diyelim ki %8-10 olsun.
Ama böyle bir zamanda değiliz. Kağıdı kaptırma korkusundan daha da önemli olanı önümüzdeki günlerin ne getireceğinin belirsiz olmasıdır.
Keşke fiyatı yükselse de bizde portföyün diyelim %10 unu kaptırmış olsak. Veya fiyatlar öyle bir yükselse ki portföye başka kağıtlar alsak, riski dağıtsak.
Bence bu koşulların hiçbiri mevcut değil. Gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi beklemekten başka bir çare görmüyorum.
Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.
Bu adamlar lot sayıyor. Kimde kaç tane var biliyorlar. Büyük ihtimal devlet kurumlarından ya da bankalardan öğreniyorlardır. SPK içinde bile adamları var bunların. Burada yazılanları okuyorlar. Hem de ilgiyle. Mesela beni ismen zaten ecyap dolayısıyla tanıyorlar. Genel kurul yapılan binanın ana kapı gririşinde kimlik beyanı yaptığınızda içeri bilgi gidiyor. Biraz yüksek miktar hisse taşıyan ve problem çıkartacak herkes oturum başkanına işaret ediliyor. Bunun için çalışma yapılmış gibi. Gözlerimle görmesem inanmazdım.
Malum kurumdan tek kişiden isteseler hangi aracı kurum veya bankada hangi ismin ne kadar lotu var çıktısını önüne koyarlar ki koyuyorlarda. Ve asıl hedefleri uzun yıllardır tutan inatçı kesim. Son 1-2 yıldır olanları kolay dökerler. Bence aceleleri de yok. Şimdilik insanları bezdirip sinirleri ile oynarak zevk alıyorlar sadece.
[UOTE=bezginbekir;5901688]Bu adamlar lot sayıyor. Kimde kaç tane var biliyorlar. Büyük ihtimal devlet kurumlarından ya da bankalardan öğreniyorlardır. SPK içinde bile adamları var bunların. Burada yazılanları okuyorlar. Hem de ilgiyle. Mesela beni ismen zaten ecyap dolayısıyla tanıyorlar. Genel kurul yapılan binanın ana kapı gririşinde kimlik beyanı yaptığınızda içeri bilgi gidiyor. Biraz yüksek miktar hisse taşıyan ve problem çıkartacak herkes oturum başkanına işaret ediliyor. Bunun için çalışma yapılmış gibi. Gözlerimle görmesem inanmazdım.[/QUOTE]
Yer İmleri