Sayfa 338/900 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. 📢 SPK: “Piyasa bozucu eylemlere karşı gözetim ve denetim faaliyetleri Kurulumuz tarafından sürekli olarak yerine getirilmektedir”

spk.gov.tr/data/63bdaa578…

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Dostum bazen benım de başım dönüyor

bu süreçten kendı adıma pek olumsuz etkılenmedım dıyebılirim !!..gesan da buralardan maliyetlerımızi yaptık !! Alfastan da yarın,perşembe ve cuma süpriz hareketler bekliyorum , bakalım olacak mı !! Olursa fazlalıkları gesana taşımaya devam !! Buralar dan fırsat veren tahtacıya selamlar !!
    Ben de 250 den beri azar azar gesan satıp alfasa ekleme yapıyorum.221 dipten de ekledim.Alfas'ın lotu az.Sığ tahtaları severim.Daha yeni ve sadece 4x gitmiş tahta.Değerleme çok abartı değildi.Bedelsiz gelme ihtimali yüksek.Yıl sonu bilançosunu gesandan daha iyi bekliyorum.5 yıl temettü vereceğim diyor.Yatırımları güzel.Sektörde farklı kollara da el atarsa gayet güzel olur.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

3. dün şirket twiteer hesabından son 21 günde 1,5 milyarlık iş aldık demişlerdi...ben de bu şekilde devam ederse ?? çeyrekte 5,250 milyarlık cirolar oluşur , yıllıkta ise 21 milyarlık ciro oluşur demiştim... bu ciroya %15 net kar marjı eklediğimizde net kar 3 milyar civarı olur ki aylar önce 2023 yılında fabrika yatırımlarından sonra çeyreklerde 600 milyon kar yıllıkta ise 2,5 milyar civarı net kar görülebileceğini bu yüzden de en geç nisan mayıs aylarında gesanın 200-300 aralıklarına fk 10 rasyosu ile çıkacağını söylemiştim..

şu anda şirketin paylaştığı twit ile benim aylar önce söylediklerim birbirini teyit ediyor..bu yüzden de altı en dolu enerji şirketlerden birisi de gesandır diyordum..bakalım bu yılın ciro ve karlarını bilançolar ile merakla bekliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. yine geçen gün sadece 1000 MW lık panel fabrikasının oluşturabileceği ciro potansiyeli 11,8 milyar tl dir demiştim (fuul kapasite çalışması şartı ile )....diğer işlerden de 8-9 milyarlık iş yapabilirse ?? bu yıl sonunda kabaca 21 milyarlık cirolar görülebilir..tabi bunlar sadece potansiyeldir ve ihtimaldir...tam olarak gerçekleşmesi için gelen kap haberleri ve çeyreksel bilançoları takip etmek gerekiyor...

son zamanlarda atılan kapların montanı çok yüksek...bence panel fabrikası tamamlandıktan sonra da çok büyük işleri alabilecekler....hatırlayacak olursak şirket panel fabrikasını sadece kendi mütahitlik ve kendi işleri için (bence sunjunior ürünü için ) kurduklarını söylemişlerdi...bu yıl kademeli olarak panel fabrikasının kapasitesi 2000 MW a çıkarılması planlanıyor (ileriki zamanlarda 11,8 milyar tl lik bir potansiyel daha eklenecek demektir. tabi 2024 yılında cironun yarısının yurtdışı ihracattan sağlanması hedefleniyor )....

depolamalı işler ,trafo üretiminin 4 kat artması ,esko işleri, inverter üretimi, res ,hes kurma işleri ,simens panolarının satışı...v.b işler ile birlikte gesan bu yıl atılım yılı yaşayacaktır..

her zaman söylediğim gibi en güzel kap haberleri ve en güzel çeyreksel bilançolar bu sektöre ve gesana gelmeye devam edecektir...çünkü konjoktür ondan yana ve bu konjöktür daha yıllarca devam edecek...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. 260 aşağısını kabul etmiyorum bu güzel haberlerle. Bu hafta tavan kapayalim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    dostum senıde sağlam silkeledıler sanırım ,bırara kontr smrtg ye sağlam dalıyordun zırvelerden,,umarım fazla bır zararın olmadı..
    evt hepsi duruyor
    KONTR
    ERCB

ama SMRTG sattim istemeye istemeye sattim , GESAN para yaratmak icin ki iyikide satmisim baya dustu

bu gun SMART alacam maliyetim 100 du , cok kar ettim, sonra kardan zarara geldi ve basa basta smart sattim

ama 75-80 arasi cok cazip fiyat alacam bir miktar

10 gundur Tailantaydim biraz uzaklastim ama desinler Kral Dondu
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

7. twiteerdan paylaşım yapan ortaklar şirket ile görüştüklerini de söylüyorlar..bu görüşmede ukraynada savaşın bitmesi ile birlikte şu anki cirolarımızdan daha fazla ciroların oradan elde edilebileceğini ve orada potansiyelin çok yüksek olduğunu söylemişlerdi...ukraynadaki şirketin %100 ü gesanın iştirakidir dostlar...yani oradaki karın tamamın gesanın kasasına girecek...

ukraynanın elektrik altyapısının %50 sinden fazlası imha olmuş arkadaşlar...o yüzden de şirket oradaki savaşın bitmesini dört gözle bekliyor..çünkü oradaki potansiyel gerçekten de çok yüksek..orada yıllarca fuul çalışsalar bile işlere yetişemeyecekler...savaşın bitmesi ile en beklentili hisselerden birisi de gesan olacaktır...europowerdan bu yönüyle daha avantajlıyız...gerçi orayı imar ederken yine europowerin ürünlerini kullanacağız ama mütahitlik işlerini gesan alacak ve karın çoğunluğunu gesan yapacak...

europower ve gesan her türlü birbirini tamamlayan ve destekleyen şirketlerdir...güzel birliktelikleri ile güzel işler yapacaklar...

8. Şu piyasda bu kaplarla alfastan bari utanaydın be gesan efendi. Hadi tavan yapma da yeşile bari geçer insan

Sayfa 338/900 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •